Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tarom reia zborurile pe ruta Bucureşti – Baia Mare – Bucureşti

Compania aeriană Tarom a anunţat, luni, că reia zborurile pe ruta Bucureşti – Baia Mare – Bucureşti, începând cu data de 6 septembrie.
“Vă anunţăm cu drag că din 6 septembrie se reiau zborurile Bucureşti – Baia Mare! Tarifele încep de la 117 euro pentru o călătorie dus-întors, iar bagajul de mâna, bagajul de cală, cateringul la bord şi check-in-ul sunt incluse!”, reiese dintr-o postare pe pagina de Facebook a companiei Tarom.
Potrivit site-ului oficial Tarom, Baia Mare va fi conectat de Bucureşti cu două curse săptămânale: joi şi duminică, cu decolarea din Bucureşti la ora 21.40 şi aterizare în Baia Mare la ora 23.00, iar decolarea din Baia Mare este programată vineri şi luni, de la ora 5.40, având aterizarea la Bucureşti fixată pentru ora 7.00.
Biletele se pot rezerva pentru cele două curse, direct de pe site sau de la agenţiile Tarom din Bucureşti şi Baia Mare.
Aeroportul Internaţional Maramureş (AIM) a fost închis zborurilor interne şi externe în decembrie 2015, imediat după începerea lucrărilor de reabilitare şi extindere a pistei şi altor anexe de infrastructură aeroportuară. În luna iunie 2018, aeroportul a obţinut majoritatea autorizaţiilor care permit în prima etapă doar reluarea zborurilor interne.
Directorul Aeroportului Internaţional Maramureş (AIM), Dorin Buda, a precizat luni că, deocamdată, nu a primit o notificare oficială din partea companiei Tarom, privind reluarea zborurilor pe conexiunea Bucureşti – Baia Mare – Bucureşti, însă notificarea ar putea fi primită în cursul acestei săptămâni.
Până la suspendarea zborurilor spre Baia Mare, în anul 2015, Tarom avea zilnic, de duminică până vineri, două zboruri pe rută.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aktor, avans pe lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda

Articolul următor

Uzina de la Mioveni, jumătate de secol de la fabricarea primului autoturism marca Dacia

Citește și:
Total
0
Share