Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

14 septembrie – termenul limită pentru depunerea dosarelor pentru CECCAR

Anul acesta, CECCAR organizează, în zilele de 6 și 13 octombrie, examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat.
Accesul la profesie se face pe baza examenului de admitere la stagiu, prin efectuarea stagiului de până la 3 ani și prin promovarea examenului final. Pe toată perioada stagiului, CECCAR vă oferă un program de studiu dezvoltat după modelul școlilor de business din țările avansate economic, model care se bazează pe dezvoltarea abilităților practice.
Dosarele se pot depune la sediul filialelor CECCAR până la data de 14 septembrie a.c., iar informații despre actele necesare înscrierii sunt disponibile pe site-ul CECCAR. Examenul se va susține la centrul de evaluare la care va fi arondată filiala din județul de domiciliu al fiecărui candidat. Rubrica Accesul la profesie vă stă la dispoziție pentru orice alte informații.
De mai bine de 97 de ani, CECCAR urmărește dezvoltarea profesională a membrilor săi, astfel încât aceștia să servească interesul public și să pună bazele unei economii solide, orientate spre progres. Cu noi puteți deveni parte a unei comunități profesionale în domeniile financiar-contabil și fiscal, reprezentată la nivel internațional de IFAC (International Federation of Accountants), iar la nivel european de Accountancy Europe și ETAF (European Tax Adviser Federation), comunitate al cărui rol în dezvoltarea afacerilor și a economiilor la nivel național și mondial este recunoscut și din ce în ce mai apreciat de toți actorii implicați – mediul de afaceri, instituțiile și autoritățile de reglementare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Industria MarCom-ului își dă întâlnire la Best Marketing Cluj

Articolul următor

Dublă aniversare - IRUM și MAVIPROD, la Reghin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share