Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Germanii de la Karl Heinz Dietrich, investiţie de peste 5 milioane de euro la Blaj

Firma Karl Heinz Dietrich deschide la Blaj un nou depozit logistic, în octombrie. Unitatea va deservi compania Bosch și firmele care au cumpărat fostele hale ale fabricii de bere pe platforma industrială din municipiu. Primăria Blaj a finalizat modernizarea completă a străzii Aurel Vlaicu 2, ce facilitează accesul la noul depozit logistic, scrie alba24.ro.
Compania Internațională Karl Heinz Dietrich va deschide la Blaj, în acest an, un nou depozit logistic, în suprafață de peste 21.000 mp, investiția fiind cifrată la aproximativ 25.000.000 lei. Centrul logistic va fi folosit pentru închirierea spațiilor de depozitare de către Fabrica Bosch Rexroth din Blaj.
Centrul va avea în componență un depozit, birouri și anexe tehnice și va avea ca funcțiune principală depozitarea, urmând să realizeze fluxul de aprovizionare cu marfă, respectiv recepția și expediția marfurilor investiției Bosch de la Blaj. Conform estimărilor, noul depozit logistic va crea aproximativ 250 noi locuri de muncă la Blaj, notează sursa citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Takata recrutează 380 oameni pentru fabrica din Arad

Articolul următor

Tarom reia zborurile săptămânale spre Baia Mare; din noiembrie, curse zilnice

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share