Transilvania Business
Industrie Sibiu Ultimele stiri

Germanii de la Marquardt Schaltsysteme caută peste 90 de ucenici pentru fabrica din Sibiu

Producătorul german de echipamente electronice pentru industria auto Marquardt Schaltsysteme SCS, al doilea cel mai mare exportator din judeţul Sibiu, are disponibile în prezent 93 de locuri de muncă pentru ucenici, pe care să-i formeze ca montatori subansambluri, operatori la prelucrarea maselor plastice şi operatori montaj linii automate, potrivit infor­maţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sibiu, scrie zf.ro.

Marquardt Schaltsysteme SCS din Sibiu, subsi­diara locală a grupului german din industria com­ponentelor auto Marquardt, şi-a majorat anul tre­cut vânzările cu 8%, la peste 1,5 mld. lei (333 mil. euro), în timp ce profitul net al companiei s-a redus de la 66 mil. lei în 2016 la numai 23 mil. lei anul trecut.

În perioada 2009-2017, businessul companiei în România s-a majorat de şase ori. Compania a creat peste 2.000 de noi locuri de muncă la Sibiu în acelaşi interval. Doar în ultimul an producătorul a angajat 280 de oameni.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Au fost desemnați finaliştii competiţiei E.ON Energy Globe Award România 2017

Ligia Voro

P3 2017 expansion starts with €243 million Spanish portfolio acquisition

Ionut Oprea

Dürkopp Adler, investiții mari în producție

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More