Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Muncitori indieni, angajați la fabrica de vagoane Astra Rail Industries din Arad

Pentru că nu a găsit forţă de muncă pe piaţa autohtonă, Astra Rail Industries a angajat 50 de sudori din India la fabrica din Arad.

Producătorul de vagoane marfă Astra Rail Industries, parte a Grupului american Greenbrier, e unul dintre marii angajatori din Arad care s-a confruntat cu criza forţei de muncă. A căutat muncitori pentru fabrica din Arad, dar nu i-a găsit nici la noi în judeţ şi nici în altă parte din România. În aceste condiţii, compania şi-a extins căutările în afara ţării. Aşa se face că, în prezent, la unitatea de producţie din Arad lucrează muncitori indieni.

Informaţia a fost confirmată pentru Jurnal arădean/ Aradon de către managementul Astra Rail Industries: „Pentru că nu găsim destui muncitori în România, am angajat 50 de muncitori indieni. Toţi sunt sudori şi vor lucra în diferite locaţii în fabrica din Arad”.

Primul grup de muncitori indieni a ajuns la fabrica de vagoane marfă din Arad în urmă cu două săptămâni, iar cel de al doilea grup va ajunge săptămâna aceasta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

EXPO PLAST – singurul eveniment din Romania dedicat industriei maselor plastice

Articolul următor

Grand Hotel Italia din Cluj va avea club şi centru spa de 1 mil. euro

Citește și:
Citeste mai mult

HR-ul inima oricărei companii

Multă lume ar fi crezut că după ce oameni au stat acasă în timpul pandemiei, mulți  dintre ei…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share