Auto Ultimele stiri

SIXT Group România lansează ATELIERUL UNION MOTORS

În România, tinerii din școlile profesionale au opțiuni limitate de practică și de învățare a unei meserii. În cadrul Union Motors, parte a SIXT Group România, și unul dintre cele mai mari ateliere auto din țară, lucrează mulți profesioniști (mecanici, vopsitori, tinichigeri), cu ani de experiență în domeniu. Este locul ideal unde tinerii de la școlile profesionale pot învăța, în mod practic, o meserie. Aici, ei au acces la echipamente de ultimă generație și de o echipă de profesioniști, rețeta potrivită pentru o bază practică solidă.

Este și motivul pentru care, în anul școlar 2018 – 2019, 21 de elevi de la școlile profesionale din București, vor fi așteptați să se înscrie în proiectul, Atelierul Union Motors. Școlile au fost selectate de catre o comisie specială formată din reprezentanții Inspectoratului Școlar al Municipiului București, cu sprijinul EDIT.

“SIXT Grup România a fost mereu interest să dea înapoi comunităților în care activează și să sprijine copiii aflați în dificultate, prin implicarea în programe pe termen lung menite să contribuie la o educație durabilă a copiilor. Astfel că, în 2017, am creat #AlwaysYesToEducation, din dorința noastră de a contribui activ la procesul educațional al copiilor din familiile defavorizate. Cu ajutorul a două ONG-uri chiar am facut acest lucru. La finalul anului 2017, #AlwaysYesToEducation s-a dezvoltat în zona educației copiilor pentru asimilarea și înțelegerea corectă a regulilor de circulație. Angajații, implicați voluntar în #AlwaysYesToEducation le predau acum școlarilor la Ora de Educație Rutieră. Și pentru că am văzut că România suferă din cauza locurilor limitate unde tinerii de la școlile profesionale pot practica o meserie, le oferim șansa celor 21 de elevi să învețe meserie la Union Motors, unul dintre cele mai mari service-uri auto din România, de la profesioniștii noștri și să devină parte din echipa noastră, în viitorul apropiat”, declară Tal Lahav, CEO SIXT Group România.

Cei 21 de elevi vor fi impărțiți în câte 3 grupe a câte 3 luni fiecare. Printre beneficiile de care se vor bucura toți elevii înscriși se numără: transport oferit de companie, masă zilnică, echipament de lucru, agendă și pix, trainer profesionist / angajat al Union Motors. Cei 2 finaliști din fiecare sesiune vor avea beneficii în plus precum: diplomă de absolvent, beneficii financiare și posibilitatea de a fi angajat la Union Motors.

Atelierul Union Motors este un proiect dezvoltat de SIXT Group România, în parteneriat cu EDIT, cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București. Proiectul face parte din programul #AlwaysYesToEducation, inițiat de SIXT Group România, în anul 2017.

SIXT Group România a intrat în România ca fiind prima companie de leasing operațional și este acum una dintre companiile de top în zona de rent a car și de leasing operațional de pe piață. SIXT Group România este unic prin sistemul “One Stop Shop” și prin filosofia Always Yes. Grupul își asumă o poziție de lider de piață în activitățile sale, ca rezultat direct al concentrării pe furnizarea de servicii de cea mai bună calitate, flexibilitate, soluții personalizate și parteneriat pentru clienții și părțile interesate.

SIXT Group România a creat Sistemul One-Stop Shop”, prin care poate oferi servicii integrate la cel mai bun raport calitate – preț, sub aceeași umbrelă: SIXT LEASING – leasing operațional (www.sixtleasing.ro), SIXT Rent a Car (www.sixt.ro), SIXT SH – mașini second hand (www.sixtsh.ro ), OPEL UNION MOTORS – autoturisme noi (dealer Opel – www.opel-unionmotors.ro) si UNION MOTORS – service auto – unul dintre cele mai mari din Romania, autorizat Dacia, Renault, Opel si multi-brand – (www.union-motors.ro).

Related posts

La Oradea și Marghita se pot face teste COVID – 19

Traian Dan

Producătorii clujeni s-au adaptat vremurilor: trec în mediul online

Nora Dumitrescu

65 mil. euro pentru Arena Residence la Oradea

Traian Dan

Un nou pachet de finanțare în valoare de 150 de milioane de euro de la BEI pentru a susține dezvoltarea României

redactia

Regiunea Centru va avea propriul Program Operațional Regional 2021-2027: buget de peste 1,1 miliarde de euro

Ion Surdu

18 milioane de euro pentru modernizarea tipografiei Rottaprint

Nora Dumitrescu

Prime Kapital va construi un centru comercial pe terenul fostei fabrici Armătura Zalău

redactia

Noul birou al AHK România

Papuc Irina

Cele mai avantajoase orașe. Pe primele poziții: Braşov, Cluj-Napoca, Oradea și Sibiu

Stefana Muresan

Discover Bihor: Primul videoclip de promovare turistică a judeţului a fost lansat pe internet

Stefana Muresan

Investiţie de peste 1 mil. euro pentru dotarea a două spitale din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

MIPIM 2020 transforms

Ionut Oprea

Alba, în topul județelor cu cele mai puține firme care și-au suspendat activitatea în prima lună a anului

Ion Surdu

Efectul donațiilor de la Sibiu: La Spitalul Județean începe amenajarea centrului de testare pentru noul coronavirus

Ion Surdu

Vitacom Electronics încheie primul trimestru cu afaceri de 13,5 milioane lei, în creştere cu 25%

Stefana Muresan

Compania de autostrăzi, solicitată să finanțeze decongestionarea Zalăului

Nora Dumitrescu

Se redeschide perla termală a Sălajului

Nora Dumitrescu

Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European și membru al Grupului PPE: “Vești bune de la Bruxelles pentru fermieri! Eforturile Comisiei AGRI din Parlamentul European au generat măsuri excepționale de sprijin pentru sectorul agroalimentar!”

Ligia Voro

Electrica va moderniza stația sa de distribuție de la Sighet

Nora Dumitrescu

Nord Conforest va ridica Pădurea Clujenilor cu 4,5 milioane euro

Nora Dumitrescu

Speedwell, noua identitate: “Your city, your future”

Ionut Oprea

Zboruri spre Atena de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, operate de cea mai mare companie aeriană din Grecia

Stefana Muresan

Betak SA Bistrița, excelența oțelului!

Ioan Sandor

România va găzdui viitoarea agenție europeană în domeniul securității cibernetice. Bucureștiul a devansat Bruxelles-ul

Ion Surdu

Leave a Comment