Auto Ultimele stiri

SIXT Group România lansează ATELIERUL UNION MOTORS

În România, tinerii din școlile profesionale au opțiuni limitate de practică și de învățare a unei meserii. În cadrul Union Motors, parte a SIXT Group România, și unul dintre cele mai mari ateliere auto din țară, lucrează mulți profesioniști (mecanici, vopsitori, tinichigeri), cu ani de experiență în domeniu. Este locul ideal unde tinerii de la școlile profesionale pot învăța, în mod practic, o meserie. Aici, ei au acces la echipamente de ultimă generație și de o echipă de profesioniști, rețeta potrivită pentru o bază practică solidă.

Este și motivul pentru care, în anul școlar 2018 – 2019, 21 de elevi de la școlile profesionale din București, vor fi așteptați să se înscrie în proiectul, Atelierul Union Motors. Școlile au fost selectate de catre o comisie specială formată din reprezentanții Inspectoratului Școlar al Municipiului București, cu sprijinul EDIT.

“SIXT Grup România a fost mereu interest să dea înapoi comunităților în care activează și să sprijine copiii aflați în dificultate, prin implicarea în programe pe termen lung menite să contribuie la o educație durabilă a copiilor. Astfel că, în 2017, am creat #AlwaysYesToEducation, din dorința noastră de a contribui activ la procesul educațional al copiilor din familiile defavorizate. Cu ajutorul a două ONG-uri chiar am facut acest lucru. La finalul anului 2017, #AlwaysYesToEducation s-a dezvoltat în zona educației copiilor pentru asimilarea și înțelegerea corectă a regulilor de circulație. Angajații, implicați voluntar în #AlwaysYesToEducation le predau acum școlarilor la Ora de Educație Rutieră. Și pentru că am văzut că România suferă din cauza locurilor limitate unde tinerii de la școlile profesionale pot practica o meserie, le oferim șansa celor 21 de elevi să învețe meserie la Union Motors, unul dintre cele mai mari service-uri auto din România, de la profesioniștii noștri și să devină parte din echipa noastră, în viitorul apropiat”, declară Tal Lahav, CEO SIXT Group România.

Cei 21 de elevi vor fi impărțiți în câte 3 grupe a câte 3 luni fiecare. Printre beneficiile de care se vor bucura toți elevii înscriși se numără: transport oferit de companie, masă zilnică, echipament de lucru, agendă și pix, trainer profesionist / angajat al Union Motors. Cei 2 finaliști din fiecare sesiune vor avea beneficii în plus precum: diplomă de absolvent, beneficii financiare și posibilitatea de a fi angajat la Union Motors.

Atelierul Union Motors este un proiect dezvoltat de SIXT Group România, în parteneriat cu EDIT, cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București. Proiectul face parte din programul #AlwaysYesToEducation, inițiat de SIXT Group România, în anul 2017.

SIXT Group România a intrat în România ca fiind prima companie de leasing operațional și este acum una dintre companiile de top în zona de rent a car și de leasing operațional de pe piață. SIXT Group România este unic prin sistemul “One Stop Shop” și prin filosofia Always Yes. Grupul își asumă o poziție de lider de piață în activitățile sale, ca rezultat direct al concentrării pe furnizarea de servicii de cea mai bună calitate, flexibilitate, soluții personalizate și parteneriat pentru clienții și părțile interesate.

SIXT Group România a creat Sistemul One-Stop Shop”, prin care poate oferi servicii integrate la cel mai bun raport calitate – preț, sub aceeași umbrelă: SIXT LEASING – leasing operațional (www.sixtleasing.ro), SIXT Rent a Car (www.sixt.ro), SIXT SH – mașini second hand (www.sixtsh.ro ), OPEL UNION MOTORS – autoturisme noi (dealer Opel – www.opel-unionmotors.ro) si UNION MOTORS – service auto – unul dintre cele mai mari din Romania, autorizat Dacia, Renault, Opel si multi-brand – (www.union-motors.ro).

Related posts

Centrul IT DRÄXLMAIER Timișoara își mută birourile în ISHO Offices

Papuc Irina

Florin Piersic, ”cel mai frumos cadou dăruit de Dumnezeu poporului român”. Cât încasează actorul din drepturi de autor

redactia

Piața asigurărilor din România, a 5-a din Europa Centrală și de Est. „Când vine vorba de densitatea asigurărilor, România are de recuperat”

Papuc Irina

Vastint leases 3,350 m² in Timpuri Noi Square

Ionut Oprea

CEO Conference – Shaping the future

Ionut Oprea

Ivan Popovic, Service Unit Manager – Engineering Business Manager NTT DATA Romania: “Cred că o echipă puternică reprezintă fundația fiecărui proiect”

redactia

Ministrul sălăjean al transporturilor se implică în interconectarea Aeroportului Cluj

Nora Dumitrescu

Este gata cel mai mare centru pentru deșeuri din România

Nora Dumitrescu

UNTOLD 2018 – Ziua a 2-a

Stefana Muresan

Planificăm continuarea telemuncii și după pandemie, dar într-un sistem hibrid | Vertiv – guest view

Ionut Oprea

Femeile care gestionează miliarde pe piața românească – povești din real estate

Ionut Oprea

Fabrica Timişoreana a beneficiat de investiţii de peste 100 de milioane de euro în ultimii 15 ani

Stefana Muresan

NEST – un nou parc de retail a fost inaugurat în Oradea pe Calea Borșului

Traian Dan

Centura Dejului, scoasă la licitaţie. Contract de 22 milioane de euro

redactia

Schimbări la Tenaris: directorul de la Câmpina, detașat la Zalău

Nora Dumitrescu

Rohde&Schwarz Topex închiriază 8.000 mp în myhive IRIDE |nineteen, tranzacție Crosspoint

Ligia Voro

Mobila de Sălaj vrea să spargă blocada Bruxelles – Washington. „Rușii ne consideră cei mai buni din lume”

Stefana Muresan

Medicover Romania are un nou director national de vanzari

redactia

Ministerul Transporturilor a emis autorizatia pentru lucrarile la podul suspendat peste Dunare de la Braila

redactia

Românii și italienii, cei mai ingrijorați de schimbările climatice

Ligia Voro

Consiliul Investitorilor Străini și-a ales un nou președinte

Ligia Voro

FANUC la EMO 2019 – Sisteme automatizate şi integrate în cel mai mare stand expoziţional

A. I.

Asocierea Itinera – Retter Projectmanagement, câştigătoarea contractului de 44,6 milioane de euro, fără TVA, pentru realizarea tronsonului de autostradă Târgu Mureş – Ungheni

redactia

Profitul Daimler a crescut cu 87% în T1

Stefana Muresan

Leave a Comment