Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Huawei Consumer Business Group România îl numește pe Călin Clej în funcția de Director de Marketing

Huawei Consumer Business Group România, subsidiara locală a liderului în tehnologie la nivel global și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, anunță numirea lui Călin Clej în funcția de Director de Marketing.

Călin Clej are peste 17 ani de experiență în marketing strategic, în crearea și consolidarea imaginii de brand, dar și cunoștințe solide în industria produselor de larg consum, ocupând anterior o poziție de leadership regional în rolul de Director de Marketing al PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise.

“Huawei a înregistrat în ultimii ani cea mai accelerată creștere în rândul producătorilor de smartphone-uri atât la nivel global, cât și în România, iar eforturile de marketing sunt esențiale pentru menținerea și consolidarea acestui trend dinamic al brandului pe piața locală. Considerăm că expertiza vastă a lui Călin Clej și performanțele profesionale în zona de marketing atât la nivel local, cât și la nivel internațional, într-o industrie extrem de competitivă și dinamică, așa cum este cea a produselor de larg consum, vor fi extrem de valoroase pentru Huawei, în efortul său de a aduce brandul nostru global mai aproape de consumatorii români”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager, Huawei CBG România.

Din noua poziție, Călin Clej va fi responsabil de dezvoltarea viziunii de lider global a brandului, dar și de elaborarea strategiilor de marketing și activărilor de brand pentru Huawei Consumer Business Group România, precum și de adaptarea capabilităților echipei de marketing către dezvoltarea și managementul integrat al mixului de marketing centrat pe profilul local al utilizatorului final.

“Sunt încântat să mă alătur unuia dintre cei mai prolifici și dinamici jucători globali în domeniul tehnologiei din ultimul timp. Consider că am ajuns într-o poziție matură în cariera mea în care anii de experiență pe piața locală, dar și regională, îmi oferă resursele necesare pentru a aduce personal valoare adăugată într-o industrie inovativă și a folosi ca inspirație o viziune de creștere revoluționară precum cea a Huawei. Sunt recunoscător liderilor Huawei pentru că m-au acceptat în echipa de conducere locală – sunt la fel de entuziasmat pentru ceea ce vom descoperi împreună pe parcursul acestei călătorii, de la bine la extraordinar în România pentru businessul Huawei, dar în același timp sunt conștient că acest drum presupune dedicare, perseverență și concentrare. Sunt pregătit să facem lucrurile posibile (make it possible)”, a declarat Călin Clej, Director de Marketing, Huawei CBG Romania.

Huawei Consumer BG, lider global în tehnologie și inovație și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, oferă o gamă largă de produse, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, gadgeturi portabile, produse de rețelistică și dispozitive destinate întregii familii, până la servicii de stocare tip cloud. Huawei Consumer BG se dedică în totalitate livrării către consumatori a celor mai avansate tehnologii.

La Huawei, inovația se concentrează în jurul nevoilor clienților. Având 180.000 de angajați și gestionând operațiuni în peste 170 de țări, compania globală investește constant în cercetare și dezvoltare, concentrându-se pe inovațiile care fac viitorul tehnologiei accesibil pentru consumatorii de pretutindeni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CFR Călători negociază achiziţia a 100 de trenuri de tip ”Săgeata albastră”

Articolul următor

Conferinta „Litigii pe Fonduri Europene” - Program OLAF - Hercule III, Cluj-Napoca, 27-28 septembrie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share