Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cât costă biletele la concertul Metallica din august 2019

Metallica revine în România anul viitor, ca parte a unui turneu mondial, şi va fi însoţită de trupele Ghost şi Bokassa.

Metallica va concerta pentru a patra oară în România, pe 14 august 2019, la Arena Naţională din Bucureşti.    Biletele se pun în vânzare pe 28 septembrie, de la ora 10.00, pe site-urile metallica.emagic.ro, eventim.ro şi iabilet.ro. În schimb, membrii fanclubului Metallica vor putea achiziţiona tichete începând de marţi, 25 septembrie, mai multe informaţii fiind disponibile pe site-ul trupei.

Biletele la concertul Metallica din România au următoarele preţuri:   Gazon A – 345 lei Gazon B – 285 lei Cat 1 – 685 lei Cat 2 – 505 lei Cat 3 – 345 lei Cat 4 – 285 lei Cat 5 – 235 lei   Fiecare bilet cumpărat include şi cel de-al 10-lea album Metallica, „Hardwired…To Self-Destruct“, în format digital. Fanii vor primi un mail ulterior achiziţiei de bilet cu instrucţiuni pentru a-şi descărca albumul.    Pentru concertul de pe 14 august, fanii vor avea posibilitatea să achiziţioneze pachete VIP pentru o experienţă Metallica mult mai intensă. Cele trei pachete VIP includ bilete în zone premium şi alte beneficii, printre care acces cu prioritate, tur prin muzeul itinerant „Memory Remains“ şi chiar întâlnire cu trupa.   Accesul pe Arena Naţională se va face începand cu ora 16.30, iar concertul Metallica va începe după ora 19.30.

Formaţia Metallica a fost înfiinţată pe 28 octombrie 1981, la Los Angeles, de toboşarul Lars Ulrich şi chitaristul şi vocalistul James Hetfield, în urma unui anunţ apărut în ziarul Recycler. Din prima formulă a trupei au făcut parte şi Ron McGovney (bas) şi Dave Mustaine (chitară). Numele Metallica a fost sugerat de un apropiat al celor patru, Ron Quintana.   În 1983, Cliff Burton s-a alăturat grupului, înlocuindu-l pe Ron McGovney, iar locul lui Dave Mustaine a fost luat de Kirk Hammet. În acelaşi an, formaţia a înregistrat primul album, „Kill ‘Em All“, la New York. În 1986, Cliff Burton a murit într-un accident în care a fost implicată întreaga formaţie, iar Jason Newsted s-a alăturat trupei până în 2001.   Metallica a lansat 10 albume de studio, care au fost vândute în peste 100 de milioane de copii în întreaga lume. Printre cele mai apreciate de critică şi public se numără „Kill ‘Em All“ (1983), „Ride the Lightning“ (1984), „Master of Puppets“ (1986), „…And Justice for All“ (1988) şi „Metallica“ (1991). În prezent, Metallica este formată din James Hetfield (voce, chitară), Kirk Hammett (chitară), Robert Trujillo (bas) şi Lars Ulrich (tobe). Trupa a câştigat nouă premii Grammy şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Reușita și angajamentul membrilor CCIFER, în centrul celei de-a 12- a ediții a Galei CCIFER

Articolul următor

ZIUA CULTURII ARMENE LA MUZEUL ETNOGRAFIC AL TRANSILVANIEI

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share