Transilvania Business
București Energie Energy Mirror Of Romania Sibiu Slider Ultimele stiri

Adrian Volintiru a câștigat selecția pentru funcția de director general al ROMGAZ

Adrian Constantin Volintiru a fost numit, în 1 octombrie, director general al Societății Naționale de Gaze Naturale (SNGN) ROMGAZ SA Mediaș. Se încheie astfel o perioadă de 9 luni de interimat la vârful celui mai important producător de gaze naturale din România.

Consiliul de Administrație a SNGN Romgaz SA Mediaș a informat astăzi Bursa de Valori București privind numirea în funcția de director general al companiei, pentru un mandat de patru ani, a lui Adrian Constantin Volintiru. Hotărârea nr. 45 a fost adoptată luni, 1 octombrie.

Adrian Constantin Volintiru a preluat mandatul de director general interimar al Romgaz la jumătatea lunii iunie, după ce Corin Cindrea care i-a succedat lui Virgil Marius Metea, demis în luna decembrie a anului trecut, nu a mai fost nominalizat din cauza managementului defectuos. În 30 iuklie, compania a lansat selecția directorului general al ROMGAZ SA.

Adrian Volintiru are o experienţă profesională de 18 ani în domeniul energie, petrol şi gaze.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Fondul american de investiții PHI Group vine în Transilvania să cultive cannabis medicinal

Stefana Muresan

Onix Park livreaza primele 600 de locuinte in 2019 in urma unei investitii de 32 mil. euro

redactia

Producătorul de componente auto Preh România, investiții de 25 mil. euro în linii de producţie, în acest an

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More