Cluj IT&C Lideri si afaceri Ultimele stiri

NTT DATA Romania a înregistrat în primele 8 luni ale anului o cifră de afaceri de 43 mil. EUR, în creștere cu 27%

În primele 8 luni ale anului compania NTT DATA Romania a atins o cifră de afaceri de 43 mil. EUR, cu o creştere de 27% comparativ cu primele 8 luni ale anului calendaristic precedent.

„Creşterea continuă înregistrată în ultimii ani a avut la bază extinderea competenţelor tehnice dar şi a proceselor noastre de business. Proiectele actuale sunt operate de o echipă formată din 1700 de colegi, cu un nivel ridicat de senioritate. Odată accesată zona proiectelor de tip “premium”, cu o valoare adăugată superioară, am asigurat dezvoltarea solidă a companiei noastre, contribuind astfel şi la evoluţia industriei româneşti de IT.”, a declarat Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania.

Parteneriatele cu diverse companii naționale și internaționale, poziționează NTT DATA Romania ca o companie cu o vastă expertiză în diverse industrii și care asigură o gamă variată de servicii: dezvoltare și integrare soluții software standard și individualizate, managementul aplicațiilor și suport, testare, asigurarea calității, consultanță IT și de business, servicii de securitatea informației și infrastructură etc.

Ponderea afacerilor pe piaţa locală a înregistrat o creştere semnificativă de peste 46%, atingând un procent de 28% din totalul cifrei de afaceri. Creşterea a fost generată în principal de proiecte din zonele de tehnologie Embedded şi IoT, SAP, precum şi din vânzările propriului sistem Clarvision ERP. Astfel, portofoliul a fost extins prin dezvoltarea unor parteneriate cu clienți de top, din industrii variante, precum: Premier Restaurants reprezentând McDonald’s Romania, EVW, Regina Maria, NOD, Romstal, Agricover, Eximprod, Valrom, GG Manufacturing, Vitall, Legume Fructe Buzău, THR Marea Neagră SA, Rondocarton SRL, Neptun, Electroutilaj, MA System, MB Metal Cutting Solutions, Mebant Perla, Electro System, Bega Tehnomet și altii.

Pe piaţa externă, au fost înregistrate creșteri semnificative în sectorul bancar, manufacturier dar şi din zona de tehnologie Embedded şi IoT. Printre clienţii câştigaţi de către NTT DATA Romania în ultimele 12 luni pe piaţa externă se numără: Brainloop AG, Quickline AG, Dürr Systems AG, Trimetis AG, SWIETELSKY Baugesellschaft m.b.H, Eramon GmbH, CAXperts, Optware GmbH, KSB Pumpen etc.

Pentru sfârşitul anului fiscal curent, care se încheie la 31 martie 2019, NTT DATA Romania estimează o cifră de afaceri de circa 77 Mil. EUR, în creştere cu aproximativ 32% faţă de anul fiscal anterior.

NTT DATA Romania este furnizor și integrator de soluții și sisteme IT complexe având o echipă de peste 1700 de specialiști în România și Serbia, specialiști care activează pe proiecte diverse în industriile Automotive, Banking, Manufacturing, Energy and Utilities, Public Sector & Utilities, Retail, Transportation & Logistics.

Portofoliul companiei include o gamă variată de servicii precum: dezvoltare și integrare soluții software standard sau individualizate, managementul aplicațiilor și suport, testare, asigurarea calității, consultanță IT și de business, servicii de securitatea informației și infrastructură etc.

NTT DATA – Trusted Global Innovator face parte din grupul NTT (Nippon Telegraph and Telephone), unul din liderii ICT (Information and Communication Technologies) la nivel global, cu peste 283.000 de angajați și un portofoliu larg de soluții globale de infrastructură, comunicații și servicii IT.

Related posts

Orașul Câmpia Turzii a răscumpărat stadionul de la fostul combinat

Nora Dumitrescu

Bursa de la București a închis ședința de joi în creștere ușoară pe majoritatea indicilor

Papuc Irina

Viitorii manageri ai Bosch, instruiți în unitățile de producție din Ardeal

Nora Dumitrescu

Tu cum foloseşti sursele de încălzire din locuinţă?

Ligia Voro

Vânzările de asigurări de călătorie vor crește în perioada decembrie 2019 – februarie 2020: estimarea Groupama Asigurări

Papuc Irina

Vitacom Electronics, profit mai mare cu 8% în T1

Stefana Muresan

Oamenii de afaceri moldoveni, cu ochii pe Arad, Brașov și Iași

redactia

Premieră în România: Regiunile de Dezvoltare din Transilvania susțin proiecte comune

Stefana Muresan

Clinica de obstetrică-gi­­necologie Gynoprax din Satu Mare, afaceri de aproape 3 mil. lei

Stefana Muresan

Banca Transilvania, avans de aproape 50% al profitului net în primele nouă luni, până la 1,24 miliarde de lei

redactia

Farmec are liber la producția de dezinfectanți

Nora Dumitrescu

Jumătate din suprafața agricolă a României a fost cultivată cu porumb și floarea soarelui

Stefana Muresan

Bătaie pe cursurile de programare pentru copii la Șimleu

Nora Dumitrescu

A fost semnat contractul pentru culoarul rutier Mureș Nord

Stefana Muresan

ELCO lansează o nouă gamă de cazane industriale adaptată noilor cerințe din piața locală de construcții

Ionut Oprea

Zona Industrială Vest Sibiu: Grupo Antolin – cea mai mare creștere a cifrei de afaceri, Marquardt – cea mai mare creștere a profitului

Stefana Muresan

Colliers administrează Equilibrium, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de Skanska în București

Papuc Irina

O companie din Cluj face ambulanțe împotriva coronavirusului

Nora Dumitrescu

Profesor de la UBB, pe lista Highly Cited Researchers pentru anul 2018

redactia

Trei oferte pentru construirea de tramvaie electrice, la Timişoara. Contract de peste 40 milioane euro

Stefana Muresan

OpenEnergy, platforma prin care instituții publice își publică transparent consumurile de energie electrică

redactia

Veronica Guşă de Drăgan, cea mai bogată româncă, va construi în Brașov o clinica medicală

Stefana Muresan

Luna Solai a dat drumul la producția de făinuri de șrot

Nora Dumitrescu

Auchan a extins serviciul Auchan Drive în 31 de hipermarketuri din țară

Traian Dan

Leave a Comment