Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NTT DATA Romania a înregistrat în primele 8 luni ale anului o cifră de afaceri de 43 mil. EUR, în creștere cu 27%

În primele 8 luni ale anului compania NTT DATA Romania a atins o cifră de afaceri de 43 mil. EUR, cu o creştere de 27% comparativ cu primele 8 luni ale anului calendaristic precedent.

„Creşterea continuă înregistrată în ultimii ani a avut la bază extinderea competenţelor tehnice dar şi a proceselor noastre de business. Proiectele actuale sunt operate de o echipă formată din 1700 de colegi, cu un nivel ridicat de senioritate. Odată accesată zona proiectelor de tip “premium”, cu o valoare adăugată superioară, am asigurat dezvoltarea solidă a companiei noastre, contribuind astfel şi la evoluţia industriei româneşti de IT.”, a declarat Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania.

Parteneriatele cu diverse companii naționale și internaționale, poziționează NTT DATA Romania ca o companie cu o vastă expertiză în diverse industrii și care asigură o gamă variată de servicii: dezvoltare și integrare soluții software standard și individualizate, managementul aplicațiilor și suport, testare, asigurarea calității, consultanță IT și de business, servicii de securitatea informației și infrastructură etc.

Ponderea afacerilor pe piaţa locală a înregistrat o creştere semnificativă de peste 46%, atingând un procent de 28% din totalul cifrei de afaceri. Creşterea a fost generată în principal de proiecte din zonele de tehnologie Embedded şi IoT, SAP, precum şi din vânzările propriului sistem Clarvision ERP. Astfel, portofoliul a fost extins prin dezvoltarea unor parteneriate cu clienți de top, din industrii variante, precum: Premier Restaurants reprezentând McDonald’s Romania, EVW, Regina Maria, NOD, Romstal, Agricover, Eximprod, Valrom, GG Manufacturing, Vitall, Legume Fructe Buzău, THR Marea Neagră SA, Rondocarton SRL, Neptun, Electroutilaj, MA System, MB Metal Cutting Solutions, Mebant Perla, Electro System, Bega Tehnomet și altii.

Pe piaţa externă, au fost înregistrate creșteri semnificative în sectorul bancar, manufacturier dar şi din zona de tehnologie Embedded şi IoT. Printre clienţii câştigaţi de către NTT DATA Romania în ultimele 12 luni pe piaţa externă se numără: Brainloop AG, Quickline AG, Dürr Systems AG, Trimetis AG, SWIETELSKY Baugesellschaft m.b.H, Eramon GmbH, CAXperts, Optware GmbH, KSB Pumpen etc.

Pentru sfârşitul anului fiscal curent, care se încheie la 31 martie 2019, NTT DATA Romania estimează o cifră de afaceri de circa 77 Mil. EUR, în creştere cu aproximativ 32% faţă de anul fiscal anterior.

NTT DATA Romania este furnizor și integrator de soluții și sisteme IT complexe având o echipă de peste 1700 de specialiști în România și Serbia, specialiști care activează pe proiecte diverse în industriile Automotive, Banking, Manufacturing, Energy and Utilities, Public Sector & Utilities, Retail, Transportation & Logistics.

Portofoliul companiei include o gamă variată de servicii precum: dezvoltare și integrare soluții software standard sau individualizate, managementul aplicațiilor și suport, testare, asigurarea calității, consultanță IT și de business, servicii de securitatea informației și infrastructură etc.

NTT DATA – Trusted Global Innovator face parte din grupul NTT (Nippon Telegraph and Telephone), unul din liderii ICT (Information and Communication Technologies) la nivel global, cu peste 283.000 de angajați și un portofoliu larg de soluții globale de infrastructură, comunicații și servicii IT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elita brandingului internațional vine, în premieră, în România

Articolul următor

Concertul Metallica din România este sold-out

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share