București Sanatate Ultimele stiri

Medicover Romania are un nou director national de vanzari

Medicover Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale si de diagnostic privat din Romania, a numit-o pe Raluca Binder pe pozitia de director national de vanzari. Incepand cu luna octombrie 2018, Raluca va coordona echipele de retentie si vanzari directe din toata tara si ii va raporta directorului comercial, Delia Iliasa.

Raluca Binder are o experienta de peste zece ani in vanzari, ultimii sapte ani fiind petrecuti in cadrul companiei Medicover Romania, unde a ocupat pozitia de manager al departamentului de retentie si a avut rezultate foarte bune, reusind sa depaseasca alaturi de echipa coordonata obiectivele stabilite, dar si sa identifice si sa puna in practica proiecte menite sa creasca portofoliul de clienti al companiei.

Raluca este absolventa a Facultatii de Litere, specializarea Romana – Franceza, Universitatea Bucuresti, are un master in Comunicare si Relatii Publice in cadrul aceleiasi institutii si a urmat un curs de leadership la Institutul Roffey Park din Marea Britanie.

„Numirea Ralucai in aceasta pozitie vine ca o etapa naturala, atat pentru ea cat si pentru echipa Medicover Romania. Consider ca experienta ei, empatia de care da dovada si calitatile incontestabile de lider vor aduce departamentului de vanzari un plus de vigoare si de creativitate. Sunt convinsa ca in noua formula vom continua sa avem rezultate excelente’’ afirma Delia Iliasa, Director Comercial, Medicover Romania.

„Nu cred ca exista o reteta unanim acceptata pentru o cariera de succes. Cred, in schimb, ca este esential sa fii pasionat de ceea ce faci, sa muncesti enorm, sa inveti in fiecare zi cate ceva: de la echipa ta, de la parteneri, de la tine, din reusitele si din greselile tale. Mai cred ca este foarte important sa iti asumi deciziile, sa stii sa asculti si sa actionezi atunci cand vrei sa schimbi ceva in bine”, declara Raluca Binder, noul Director National de Vanzari Medicover Romania.

Medicover Romania este intr-o faza de crestere accelerata cu investitii importante alocate pentru dezvoltarea organica si cea prin intermediul achizitiilor. De la inceputul acestui an Medicover a fost implicata in trei tranzactii mari in zona de Nord-Vest a tarii, in cea de Sud-Vest si in capitala. Este vorba despre achizitia centrelor medicale Pelican, Phoenix si Academica. Compania isi propune sa atraga din ce in ce mai multi clienti noi prin calitatea serviciilor oferite, a echipamentelor din dotarea centrelor din intreaga tara si calitatea profesionala a medicilor din retea.

Medicover Romania este prezenta de 23 de ani pe piata serviciilor de sanatate private si dispune de o retea de 37 de clinici in Bucuresti si in tara si doua spitale generaliste: unul in capitala si celalalt in provincie. Spitalele corespund celor mai inalte standarde medicale – moderne, sigure, aproape de pacienti – si includ toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum si o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale. Medicover Romania face parte din Medicover, companie internationala importanta care ofera servicii medicale si de diagnostic, fondata in 1995.

Related posts

Proprietarii fermelor piscicole din Transilvania, convocați la Cluj

Nora Dumitrescu

Renovarea aripii sudice a Palatului Baroc de la Oradea va fi gata până luna viitoare

Stefana Muresan

Sonaca opens its factory in Moldovenesti, Cluj

Ionut Oprea

Oxygen clădește relații de încredere

Transilvania Business

[Enjoy Transylvania!] „Our Via Transilvanica, as an Open Lesson”

Transilvania Business

Investiții de 12 mil. euro în Parcul Industrial Eurobusiness II din Oradea

redactia

Spitalele Județean și Municipal Oradea, reabilitate cu fonduri europene

Traian Dan

1.120.000.000 de euro: Suma pe care România o primește de la Comisia Europeană pentru combaterea efectelor Covid-19

Ion Surdu

Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca, tranzitat de un milion de pasageri de la începutul anului

Stefana Muresan

Facultatea de Chimie a Universității Politehnica Timișoara se extinde cu două noi corpuri de clădire și va fi modernizată cu bani europeni

Stefana Muresan

Peste 50 de milioane de lei pentru reabilitarea Bd-ului Nufărul-Cantemir

Traian Dan

Fabrica Terapia va angaja elevii direct de pe băncile școlii

Nora Dumitrescu

Surpriză electrică la Transylvania Classic Sibiu – BMW Group România va anunţa un proiect special de motorsport

Papuc Irina

Medici cu experiență și baze de tratament performante la Aluniș Sovata

Stefana Muresan

Rareș Cojoc, antreprenor general: “În acest business cel mai important factor este locația”

Ligia Voro

S IMMO AG: Sun Plaza in Bucharest extended

Ionut Oprea

Mediul de afaceri chinez, studiat la Sibiu

Papuc Irina

Acționarii companiilor pot convoca adunarea generală de la distanță pentru a lua decizii

Ion Surdu

Maurer Panoramic – alegerea firească a tinerilor de succes şi a investitorilor inspiraţi

redactia

[Enjoy Transylvania!] Povestea vinului (1)

Transilvania Business

Conferinta Cities of Tomorrow #5 – program si speakeri

Ionut Oprea

Programul TEZAUR pentru populație continuă și în luna august

Traian Dan

„Tranzacțiile M&A: aspecte cheie juridice, fiscale și de business într-o perspectivă 360 de grade” are loc pe 19 noiembrie la București

Papuc Irina

Cel mai modern terminal intermodal din Transilvania, la Sebeș. Demersurile continuă

Ligia Voro

Leave a Comment