București Sanatate Ultimele stiri

Medicover Romania are un nou director national de vanzari

Medicover Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale si de diagnostic privat din Romania, a numit-o pe Raluca Binder pe pozitia de director national de vanzari. Incepand cu luna octombrie 2018, Raluca va coordona echipele de retentie si vanzari directe din toata tara si ii va raporta directorului comercial, Delia Iliasa.

Raluca Binder are o experienta de peste zece ani in vanzari, ultimii sapte ani fiind petrecuti in cadrul companiei Medicover Romania, unde a ocupat pozitia de manager al departamentului de retentie si a avut rezultate foarte bune, reusind sa depaseasca alaturi de echipa coordonata obiectivele stabilite, dar si sa identifice si sa puna in practica proiecte menite sa creasca portofoliul de clienti al companiei.

Raluca este absolventa a Facultatii de Litere, specializarea Romana – Franceza, Universitatea Bucuresti, are un master in Comunicare si Relatii Publice in cadrul aceleiasi institutii si a urmat un curs de leadership la Institutul Roffey Park din Marea Britanie.

„Numirea Ralucai in aceasta pozitie vine ca o etapa naturala, atat pentru ea cat si pentru echipa Medicover Romania. Consider ca experienta ei, empatia de care da dovada si calitatile incontestabile de lider vor aduce departamentului de vanzari un plus de vigoare si de creativitate. Sunt convinsa ca in noua formula vom continua sa avem rezultate excelente’’ afirma Delia Iliasa, Director Comercial, Medicover Romania.

„Nu cred ca exista o reteta unanim acceptata pentru o cariera de succes. Cred, in schimb, ca este esential sa fii pasionat de ceea ce faci, sa muncesti enorm, sa inveti in fiecare zi cate ceva: de la echipa ta, de la parteneri, de la tine, din reusitele si din greselile tale. Mai cred ca este foarte important sa iti asumi deciziile, sa stii sa asculti si sa actionezi atunci cand vrei sa schimbi ceva in bine”, declara Raluca Binder, noul Director National de Vanzari Medicover Romania.

Medicover Romania este intr-o faza de crestere accelerata cu investitii importante alocate pentru dezvoltarea organica si cea prin intermediul achizitiilor. De la inceputul acestui an Medicover a fost implicata in trei tranzactii mari in zona de Nord-Vest a tarii, in cea de Sud-Vest si in capitala. Este vorba despre achizitia centrelor medicale Pelican, Phoenix si Academica. Compania isi propune sa atraga din ce in ce mai multi clienti noi prin calitatea serviciilor oferite, a echipamentelor din dotarea centrelor din intreaga tara si calitatea profesionala a medicilor din retea.

Medicover Romania este prezenta de 23 de ani pe piata serviciilor de sanatate private si dispune de o retea de 37 de clinici in Bucuresti si in tara si doua spitale generaliste: unul in capitala si celalalt in provincie. Spitalele corespund celor mai inalte standarde medicale – moderne, sigure, aproape de pacienti – si includ toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum si o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale. Medicover Romania face parte din Medicover, companie internationala importanta care ofera servicii medicale si de diagnostic, fondata in 1995.

Related posts

A 26-a Conferință Anuală și Adunare Generală a Asociației Aeroporturilor din România

redactia

Timișoara: Concurs de soluţii pentru construirea unui pasaj pietonal pe sub Spitalul Militar

Stefana Muresan

Grupul Sergiana din Braşov mizează pe afaceri de peste 70 mil. euro

redactia

S-a lansat programul ”prima împădurire”. Buget de 16 milioane de euro

redactia

TETAROM, new dimensions for business

Ionut Oprea

CNAIR: Aproape 200 milioane lei pentru întreţinerea drumurilor şi prevenirea efectelor inundaţiilor

Stefana Muresan

Un startup românesc, ce învață copiii și părinții să se alimenteze sănătos, a fost selectat în acceleratorul Google for Startups

Papuc Irina

Patronii conduși de Ion Lucian vor să se alieze cu prefectura sălăjeană

Nora Dumitrescu

Cea mai modernă Sală Polivalentă din țară va purta numele celei mai puternice bănci românești

Stefana Muresan

Începe construcția unui nou parking cu 400 de locuri în Cluj-Napoca; executant – asocierea TCI & Projektentwicklung SRL & Conpac Arhitect SRL

Stefana Muresan

92 de milioane de componente electronice au fost livrate de Continental Timișoara în ultimii 11 ani

Stefana Muresan

Cea mai modernă fabrică de pâine din Europa își aduce oameni de la 50 de kilometri distanță

Stefana Muresan

Alchemy Hub Brașov – nominalizat la Best Coworking Space in Romania

Ligia Voro

Vox Technology Park, certificare finala, BREEAM – Excellent

redactia

Monument istoric din Arad cu 30 de apartamente, scos la vânzare de Episcopia Romano-Catolică Oradea

Stefana Muresan

Managing groundbreaking changes

Ionut Oprea

5 ani de „5 To Go”, cel mai mare lanţ de cafenele din România: brandul se îndreaptă în afara țării

Papuc Irina

Kathrein, o nouă facilitate de producție de 5.000 mp în Timișoara

Ligia Voro

AR | AR-MEDICA, cel mai mare eveniment medical din partea de vest

Transilvania Business

CFR Călători va contracta servicii de reparații vagoane de 45 milioane euro

redactia

Clubul Rotary a donat o ambulanță Centrului Sf. Nectarie

Nora Dumitrescu

Promovare în cadrul CBRE România: Andrei Jerca preia funcția de Head of Industrial Services

Ligia Voro

Piața auto din România, al cincilea an consecutiv de creștere. Top mărci

redactia

O nouă piață digitală internațională dedicată jucătorilor din sectorul agricol, lansată

Ligia Voro

Leave a Comment