Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Medicover Romania are un nou director national de vanzari

Medicover Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale si de diagnostic privat din Romania, a numit-o pe Raluca Binder pe pozitia de director national de vanzari. Incepand cu luna octombrie 2018, Raluca va coordona echipele de retentie si vanzari directe din toata tara si ii va raporta directorului comercial, Delia Iliasa.

Raluca Binder are o experienta de peste zece ani in vanzari, ultimii sapte ani fiind petrecuti in cadrul companiei Medicover Romania, unde a ocupat pozitia de manager al departamentului de retentie si a avut rezultate foarte bune, reusind sa depaseasca alaturi de echipa coordonata obiectivele stabilite, dar si sa identifice si sa puna in practica proiecte menite sa creasca portofoliul de clienti al companiei.

Raluca este absolventa a Facultatii de Litere, specializarea Romana – Franceza, Universitatea Bucuresti, are un master in Comunicare si Relatii Publice in cadrul aceleiasi institutii si a urmat un curs de leadership la Institutul Roffey Park din Marea Britanie.

„Numirea Ralucai in aceasta pozitie vine ca o etapa naturala, atat pentru ea cat si pentru echipa Medicover Romania. Consider ca experienta ei, empatia de care da dovada si calitatile incontestabile de lider vor aduce departamentului de vanzari un plus de vigoare si de creativitate. Sunt convinsa ca in noua formula vom continua sa avem rezultate excelente’’ afirma Delia Iliasa, Director Comercial, Medicover Romania.

„Nu cred ca exista o reteta unanim acceptata pentru o cariera de succes. Cred, in schimb, ca este esential sa fii pasionat de ceea ce faci, sa muncesti enorm, sa inveti in fiecare zi cate ceva: de la echipa ta, de la parteneri, de la tine, din reusitele si din greselile tale. Mai cred ca este foarte important sa iti asumi deciziile, sa stii sa asculti si sa actionezi atunci cand vrei sa schimbi ceva in bine”, declara Raluca Binder, noul Director National de Vanzari Medicover Romania.

Medicover Romania este intr-o faza de crestere accelerata cu investitii importante alocate pentru dezvoltarea organica si cea prin intermediul achizitiilor. De la inceputul acestui an Medicover a fost implicata in trei tranzactii mari in zona de Nord-Vest a tarii, in cea de Sud-Vest si in capitala. Este vorba despre achizitia centrelor medicale Pelican, Phoenix si Academica. Compania isi propune sa atraga din ce in ce mai multi clienti noi prin calitatea serviciilor oferite, a echipamentelor din dotarea centrelor din intreaga tara si calitatea profesionala a medicilor din retea.

Medicover Romania este prezenta de 23 de ani pe piata serviciilor de sanatate private si dispune de o retea de 37 de clinici in Bucuresti si in tara si doua spitale generaliste: unul in capitala si celalalt in provincie. Spitalele corespund celor mai inalte standarde medicale – moderne, sigure, aproape de pacienti – si includ toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum si o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale. Medicover Romania face parte din Medicover, companie internationala importanta care ofera servicii medicale si de diagnostic, fondata in 1995.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Agenda Startarium PitchDay 2018 - Pentru toți cei care sunt, aspiră să devină sau lucrează cu antreprenori

Articolul următor

Investiții de 12 mil. euro în Parcul Industrial Eurobusiness II din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share