Eveniment

Empowerment–ul liderilor feminini la The Woman

Conferința de Leadership Feminin The Woman are loc în 29 martie 2019 și aduce în prim-plan peste 700 femei-lider, alături de speakerii care inspiră și motivează atât pe plan profesional, cât și personal. The Woman este cea mai mare conferință de acest gen din România și se află deja la cea de-a opta ediție.

Christine Van Loo – atletul campion american, singura campioană națională 7 ani la rând în acro-gimnastică

Christine Van Loo este dovada clară că oamenii obișnuiți pot realiza extraordinarul. O vei întâlni în cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman din 29 martie 2019 la Cluj-Napoca, în calitate de speaker.

Recunoscută de-a lungul timpului ca Female Olympic Athlete of the Year for Sports Acrobatics, Christine Van Loo, acrobat american, a fost 7 ani la rând campioană națională în acro-gimnastică, recunoscută la nivel mondial și este atletul campion care performează anual în fața a peste 250.000 oameni. Este acrobat de top la “Cirque de la Symphonie”, fondator & CEO VisionAerialist, LLC, a colaborat cu Britney Spears, a deschis spectacolul lui Paul McCartney și surprinde cu fiecare eveniment prin energia sa debordantă și talentul său.

”Învățând să cred în mine însămi, mai ales pentru că am început încă din copilărie să fiu atlet, am descoperit că fiecare experiență extraordinară a devenit posibilă prin acest lucru. Ca lider al schimbării, iubesc să ajut femeile să își dezvolte încrederea în propria persoană pentru a reuși să-și depășească astfel propriile limite”, spune Christine.

Liderul feminin care are în management peste 10.000 de însoțitori de bord: dr. Nevin Çolak, speaker în primăvara lui 2019 la The Woman

Când vine vorba de engagement, vorbim despre dr. Nevin Çolak, care și-a început cariera în anul 1993 la Turkish Airlines cu toată energia, curiozitatea și dorința de a descoperi lumea. După 17 ani petrecuți ca și Cabin Crew în zborurile companiei, a continuat să lucreze pe posturi precum Cabin Training Instructor, Planning Chief si Cabin Training Manager.

În prezent, ocupă o poziție de top management, fiind Senior Vice-Președinte pentru peste 10.000 de însoțitori de bord ai Turkish Airlines Inc. și este în echipă de mai bine de 25 ani.

Dacă ar fi să denumească ce reprezintă pentru ea un lider al schimbării, dr. Nevin Çolak ar puncta „3 principii ale schimbării: a crede în misiune – mindset-ul, a planifica misiunea – disciplina, a comunica viziunea – engagement-ul.”
Despre The Woman – Conferința de Leadership Feminin 2019

The Woman motivează, educă și susține acele femei #LeadersofChange, care au puterea de a inspira constant și a conecta business-uri și relațiile de business, atât prin Conferința de Leadership Feminin The Woman, cât și prin The Woman Magazine.

#thewoman: (subst. fem.) amplificator de voci și promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambițioasă a femeilor lider

Înscrierile pentru conferință continuă pe site-ul oficial: www.thewoman.ro/conference.
Organizatorii anunță activări inedite, într-o locație nouă, la Wonderland Cluj Resort, și un nou format de eveniment, alături de Gala de decernare a Premiilor The Woman.

Partenerii care susțin evenimentul The Woman:
Partners: Dentocalm
Travel Partner: Turkish Airlines
I’m listening: Magic FM
Supported by: The Woman Shop, Ciao Bella, Nashi, ClujHub, Silicon Forest, PMA Invest Mediadome

Related posts

Conferinţa Best Marketing vine la Cluj

Transilvania Business

Business to more Business la Timisoara

Ionut Oprea

Join the largest Event Dedicated to the Romanian Business Services Sector

Ligia Voro

Nicoleta NUȚU, Partner Development Manager pentru ISV, Microsoft Romania, participă la PRIA IT&C and Intellectual Property 2018, în 15 mai, la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Conferința internațională “Soluții prefabricate din beton”

Ionut Oprea

Clujul devine locul ideal pentru întâlnirea dezvoltatorilor de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property Conference în 15 mai 2018

Ionut Oprea

Energynomics organizează a șaptea ediție Spring Cocktail 2020

Papuc Irina

Lancetti, centru logistic de 4,5 milioane de euro la Oradea

Stefana Muresan

SPECIALIȘTII IN HR SE REUNESC LA CLUJ-NAPOCA, ÎN CADRUL EVENIMENTULUI OPERATIONAL HR

redactia

ReConnecting People Party & Networking în 13 decembrie la Chios Social Lounge, Cluj-Napoca

redactia

Primele inovatii tehnologice, la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

372 mii de participanţi la Untold

Ionel Albu

Sales & Marketing Conference: cum se adaptează specialiștii în marketing și vânzări la noile provocări în domeniu

Stefana Muresan

VINTEST 2018 – VIN la EXPO! Iubesc Vinul Românesc

redactia

Moldovan Carmangerie acorda burse în valoare de 30.000 de lei

Transilvania Business

Priaevents, în parteneriat cu Confederația Patronală Concordia, organizează evenimentul online, cu tema : Impactul învățământului dual asupra economiei naționale

Papuc Irina

Bianca Muntean, director executiv Transilvania IT Cluster, speaker la evenimentul ”Industria 4.0. – Strategia care ar salva economia”

redactia

Startarium dă startul PitchDay 2017: începe cursa de 100.000 de euro, proba pe startup-uri

Stefana Muresan

Programul de cursuri AMCOR in 2018

Ionut Oprea

Conferința internațională #TCBL_2019

Stefana Muresan

Hardwork sau Network? Învață  la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata 

Ionut Oprea

Universitatea Tehnică din Cluj anunţă o nouă ediţie a Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii – PRO INVENT

Stefana Muresan

A 15-a ediție SALSA WEEK ROMANIA va avea loc în Vama Veche în perioada 5 – 11 August 2019

Stefana Muresan

Clujotronic – Electro Arts Festival, la a șasea ediție

Stefana Muresan

Leave a Comment