Advertorial Cluj Real Estate Slider Ultimele stiri

Maurer Panoramic – alegerea firească a tinerilor de succes şi a investitorilor inspiraţi

Maurer Panoramic este proiectul de ultimă oră al unuia dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din țară, Maurer Imobiliare. Proiectul Maurer Panoramic se adresează tinerilor de succes și investitorilor inspirați.

Siguranţa investiţiei şi stabilitate financiară
Cluj-Napoca este un important centru cultural, studențesc, medical și de business, aflat în continuă ascensiune și, de aceea, acest proiect premium, situat într-o zonă centrală a orașului, oferă stabilitate și recuperarea rapidă a investiției. Mai mult, brandul Maurer Imobiliare și materialele de cea mai bună calitate, aduc un plus de valoare investiției dumneavoastră. Decizia de a achiziționa un apartament sau un spaţiu de birou în această clădire – indiferent dacă doriţi să investiți sau să locuiți aici – este o alegere inspirată, cu beneficii sigure.

De ce să alegeţi Maurer Panoramic?

Localizarea proiectului: aproape de ceea ce contează
Proiectul Maurer Panoramic este foarte aproape de centrul vechi, ȋntr-o zonă ȋn care ȋncepe un amplu proces de modernizare. De aici se poate ajunge rapid la sediile marilor companii, la shopping sau la diferite restaurante. Clădirea va fi amplasată la câteva minute de instituțiile publice, iar până la Aeroportul Avram Iancu sunt 15 minute de condus. La finalul procesului de reabilitare a zonei, în imediata vecinătate a proiectului va exista un mall, clădiri de birouri, precum și zone de relaxare.

Clădire emblematică
Clădirea Maurer Panoramic va avea înălțimea de 74 metri, 23 de niveluri supraterane și 5 niveluri de parcări subterane. Cele două corpuri de clădire vor beneficia, fiecare, de câte două ascensoare de mare viteză. Spaţiul comercial de la parterul clădirii şi birourile de la mezanin completează oferta de 302 apartamente, cu 2, 3 şi 4 camere. Cu fațadă ventilată, finisaje din sticlă, elemente decorative iluminate, va fi cea mai înaltă și spectaculoasă clădire din zonă, oferind o panoramă superbă asupra orașului. Maurer Panoramic va contribui la aspectul zonei centrale, devenind un punct de reper pentru clujeni şi un motiv de mândrie pentru proprietari.

Confortul dumneavoastră: Dotări moderne și finisaje premium
Proiectul Maurer Panoramic a fost conceput astfel încât să ofere un grad sporit de confort. Apartamentele din clădirea Maurer Panoramic se predau finisate la cheie, cu materiale de ȋnaltă calitate, selectate de dumneavoastră. Veți beneficia inclusiv de: încălzire ȋn pardoseală, parchet triplu stratificat, obiecte sanitare încastrate, placare cu gresie și faianță calitatea I, sistem de prevenire şi stingere a incendiilor, videofon, aer condiționat, sistem de control de tip „Smart Home”. Toate acestea, alături de intimitatea apartamentelor şi terasele spațioase, satisfac cele mai exigente cerințe, în ceea ce privește confortul.

Dezvoltator de ȋncredere
După 12 ani de activitate, desfășurată cu profesionalism și responsabilitate, Maurer Imobiliare are mii de clienți mulțumiți, este prezent în 5 orașe, cu 7 proiecte dezvoltate și peste 6400 de apartamente predate.
În 2006, atunci când primul proiect al Maurer Imobiliare începea să capete contur, ȋn faţă i se deschideau două drumuri: cel al excelenței imobiliare – al posibilității de a contribui la dezvoltarea orașelor din România – și cel al implicării sociale. Pentru că ne doream un altfel de „acasă”, am reușit, împreună cu cei s-au alăturat cauzei noastre, să arătăm că şi ȋn Romania există oameni care pot să facă diferența şi că dorința de a oferi un viitor mai bun trece dincolo de orice greutate sau prejudecată.

Viața la înălțime!
Prioritatea noastră este aceea de a vă ajuta să bucurați de un stil de viață cât mai bun. Confortul de a vă afla în apropierea tuturor punctelor de interes, satisfacția de a beneficia de dotări moderne și de finisaje premium în apartamentul dumneavoastră, siguranța dată de un brand de încredere, mândria de a beneficia de un proiect de lux, relaxarea atunci când admiraţi apusuri superbe, toate acestea vă susţin să trăiţi viaţa la ȋnălţime.

Related posts

Universitatea de Vest din Timișoara a premiat excelența

Stefana Muresan

Bugetul comunei Baciu din Cluj, orientat spre investiții

Stefana Muresan

Complexul Trei Lacuri va fi modernizat din banii Europei

Nora Dumitrescu

Autonet Import, cel mai mare furnizor de piese auto din România, cifră de afaceri de peste 277 mil. euro

Stefana Muresan

Ministerul Transporturilor a aprobat cererea de finanțare pentru autostrada Sibiu-Pitești și a transmis proiectul Comisiei Europene

Papuc Irina

Specialiști din firme, chemați să predea la Universitatea Babeș-Bolyai

Nora Dumitrescu

Unique Smile, de la zero la o poveste cu multe zâmbete

Nicolae Pop

Un startup finlandez deschide un birou în Cluj după ce a câștigat o investiție de 12 milioane de dolari

Ion Surdu

Rețeaua de mobilă Kiraly se reactivează în Sălaj și Cluj

Nora Dumitrescu

Două noi creșe promise în municipiul Satu Mare

Gruita Ienasoiu

Siemens a extins doua fabrici

Ministrul Economiei: Guvernul nu va anula voucherele de vacanță

Papuc Irina

Producătorii de legume au la dispoziție de astăzi o platformă online, ce le facilitează accesul către marii relaileri

Papuc Irina

Județele care susțin agricultura Ardealului

Nora Dumitrescu

FOTO: FORD România reia producția etapizat, cu măsuri de protecție

Ligia Voro

Somfy, 50 de ani pe plan internațional, estimează afaceri în creștere cu 20% în România

Ligia Voro

Depozitul urban neconform de deșeuri de la Dej, închis și ecologizat

Ligia Voro

Vizită europeană la magazinul Făcut în Sălaj

Nora Dumitrescu

Licitația pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Brașovului a fost reluată: Valoarea serviciilor: 5 milioane de lei

Papuc Irina

Consiliul Județean Sibiu va numi un administrator neexecutiv provizoriu la Aeroport

Papuc Irina

Emerging Europe Recognises its Champions at London Awards Ceremony

Ionut Oprea

NIS Petrol transmite că ”respectă dreptul de proprietate” acolo unde face prospecțiuni și că oferă despăgubiri

Stefana Muresan

Top 3 verificări inginerești la achiziția unui apartament nou

Stefana Muresan

Arad: Proiect de management al deşeurilor de peste 30 milioane de euro

Stefana Muresan

Leave a Comment