Advertorial Cluj Real Estate Slider Ultimele stiri

Maurer Panoramic – alegerea firească a tinerilor de succes şi a investitorilor inspiraţi

Maurer Panoramic este proiectul de ultimă oră al unuia dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din țară, Maurer Imobiliare. Proiectul Maurer Panoramic se adresează tinerilor de succes și investitorilor inspirați.

Siguranţa investiţiei şi stabilitate financiară
Cluj-Napoca este un important centru cultural, studențesc, medical și de business, aflat în continuă ascensiune și, de aceea, acest proiect premium, situat într-o zonă centrală a orașului, oferă stabilitate și recuperarea rapidă a investiției. Mai mult, brandul Maurer Imobiliare și materialele de cea mai bună calitate, aduc un plus de valoare investiției dumneavoastră. Decizia de a achiziționa un apartament sau un spaţiu de birou în această clădire – indiferent dacă doriţi să investiți sau să locuiți aici – este o alegere inspirată, cu beneficii sigure.

De ce să alegeţi Maurer Panoramic?

Localizarea proiectului: aproape de ceea ce contează
Proiectul Maurer Panoramic este foarte aproape de centrul vechi, ȋntr-o zonă ȋn care ȋncepe un amplu proces de modernizare. De aici se poate ajunge rapid la sediile marilor companii, la shopping sau la diferite restaurante. Clădirea va fi amplasată la câteva minute de instituțiile publice, iar până la Aeroportul Avram Iancu sunt 15 minute de condus. La finalul procesului de reabilitare a zonei, în imediata vecinătate a proiectului va exista un mall, clădiri de birouri, precum și zone de relaxare.

Clădire emblematică
Clădirea Maurer Panoramic va avea înălțimea de 74 metri, 23 de niveluri supraterane și 5 niveluri de parcări subterane. Cele două corpuri de clădire vor beneficia, fiecare, de câte două ascensoare de mare viteză. Spaţiul comercial de la parterul clădirii şi birourile de la mezanin completează oferta de 302 apartamente, cu 2, 3 şi 4 camere. Cu fațadă ventilată, finisaje din sticlă, elemente decorative iluminate, va fi cea mai înaltă și spectaculoasă clădire din zonă, oferind o panoramă superbă asupra orașului. Maurer Panoramic va contribui la aspectul zonei centrale, devenind un punct de reper pentru clujeni şi un motiv de mândrie pentru proprietari.

Confortul dumneavoastră: Dotări moderne și finisaje premium
Proiectul Maurer Panoramic a fost conceput astfel încât să ofere un grad sporit de confort. Apartamentele din clădirea Maurer Panoramic se predau finisate la cheie, cu materiale de ȋnaltă calitate, selectate de dumneavoastră. Veți beneficia inclusiv de: încălzire ȋn pardoseală, parchet triplu stratificat, obiecte sanitare încastrate, placare cu gresie și faianță calitatea I, sistem de prevenire şi stingere a incendiilor, videofon, aer condiționat, sistem de control de tip „Smart Home”. Toate acestea, alături de intimitatea apartamentelor şi terasele spațioase, satisfac cele mai exigente cerințe, în ceea ce privește confortul.

Dezvoltator de ȋncredere
După 12 ani de activitate, desfășurată cu profesionalism și responsabilitate, Maurer Imobiliare are mii de clienți mulțumiți, este prezent în 5 orașe, cu 7 proiecte dezvoltate și peste 6400 de apartamente predate.
În 2006, atunci când primul proiect al Maurer Imobiliare începea să capete contur, ȋn faţă i se deschideau două drumuri: cel al excelenței imobiliare – al posibilității de a contribui la dezvoltarea orașelor din România – și cel al implicării sociale. Pentru că ne doream un altfel de „acasă”, am reușit, împreună cu cei s-au alăturat cauzei noastre, să arătăm că şi ȋn Romania există oameni care pot să facă diferența şi că dorința de a oferi un viitor mai bun trece dincolo de orice greutate sau prejudecată.

Viața la înălțime!
Prioritatea noastră este aceea de a vă ajuta să bucurați de un stil de viață cât mai bun. Confortul de a vă afla în apropierea tuturor punctelor de interes, satisfacția de a beneficia de dotări moderne și de finisaje premium în apartamentul dumneavoastră, siguranța dată de un brand de încredere, mândria de a beneficia de un proiect de lux, relaxarea atunci când admiraţi apusuri superbe, toate acestea vă susţin să trăiţi viaţa la ȋnălţime.

Related posts

Părinții din Cluj își fac cumpărăturile în spațiul virtual

Nora Dumitrescu

IMMOFINANZ, rezultate financiare

Ionut Oprea

AECTRA Plastics: Staying tuned for more

Transilvania Business

Continental investeste in tehnologia laser in fabrica sa de productie a tevilor de aer conditionat din Timisoara

redactia

Top cele mai vândute mărci în primele două luni din 2019

Stefana Muresan

Filarmonica de Stat Sibiu, în cursa pentru Timbrul Monumentelor Istorice

Ion Surdu

Au fost delimitate Zonele metropolitane Satu Mare și Carei

Gruita Ienasoiu

Paza automatizată reduce substanțial cheltuielile firmelor. Soluția oferită de Gombos Security

redactia

Grupul Banca Transilvania deține active de aproape 20 miliarde euro

Nora Dumitrescu

DOWNLOAD – “Bucharest – the skyline transformation by 2025” Market Pulse Report

Nicolae Pop

Universitatea “Babeş-Bolyai” și NTT DATA Romania, a doua serie din Programul Postuniversitar de Pregătire şi Formare Profesională în Informatică

Stefana Muresan

Inginerii din Cluj se mută la Brașov pentru salariile de la Autoliv

redactia

BT va putea acorda IMM-urilor împrumuturi de 100 milioane de euro

Stefana Muresan

România cumpără 20 de noi trenuri electrice, investiție de 120 milioane euro din fonduri europene

redactia

Producție de compuși anorganici, recuperarea și rafinarea metalelor prețioase din diferite tipuri de deșeuri, realizate într-un laborator al UBB

Ion Surdu

IAR Braşov, afaceri de peste 100 milioane de lei

Stefana Muresan

OMV Petrom, câştig net de peste 4 mld. lei, plus 64%, la afaceri de 22,5 mld. lei, în creştere cu 16%

redactia

Mihai Pătrulescu se alătură echipei CBRE pentru a coordona departamentul de Investment Properties

redactia

Suedezii de la HMS Networks cumpără dezvoltatorul de soft WEBfactory, cu un centru IT la Sibiu

Stefana Muresan

Raport de admitere în comisia de transporturi pe Autostrada Târgu Mureş-Iaşi

redactia

Bucharest- skyline transformation 2025: The iconic SkyTower

Ionut Oprea

Banca Transilvania vrea să preia restul de 33,23% din acţiunile Victoriabank

Stefana Muresan

Kaufland oferă spațiu pentru micii producătorii locali de legume fructe

Traian Dan

87% dintre românii care au răspuns la un sondaj aleg călătoriile în România

Traian Dan

Leave a Comment