Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

PRO BUSINESS TOGETHER 2

Asociatia ProAfaceri Brasov organizeaza o noua editie a conferintei de afaceri PRO BUSINESS TOGETHER. Dupa editia anterioara in care am avut invitati de exceptie precum Bogdan Micu, Radu Soviani, Ciprian Visan, Gabriel Biris, Mircea Capatina si Daniel Apostol.

ProAfaceri Brasov organizeaza o conferinta regionala care aduce in fata participantilor teme interesante, speakeri de exceptie, modele antreprenoriale si networking de calitate. Toate sunt reunite in cadrul evenimentului ce se va desfasura in Brasov, la Hotel Kronwell, in data de 7 noiembrie 2018, incepand cu ora 18:00.

Evenimentul se adreseaza atat antreprenorilor, cat si freelancerilor, pasionatilor de afaceri, beneficiarilor de scheme de minimis tip Startup Nation, Romania Diaspora sau alte fonduri europene, consultantilor in afaceri, studentilor interesati de deschiderea unei afaceri, dar si managerilor si intraprenorilor.

Agenda evenimentului este urmatoarea:

16,15 – 16,30 – Primirea participantilor

16,30- 17,30 – Workshop “Atragerea finantarilor potrivite pentru afaceri de succes”

17,30 – 17,45 – Networking informal

17,45 – 18,00 – Deschiderea evenimentului

18,00 – 18,20 – “Inovarea in afaceri de succes” – consultant in afaceri, Rodica Lupu

18,20 – 18,35 – “Criza financiară, basmul cu balauri sau realitate?” – Cristina Chiriac – presedinte al Confederației Nationale pentru Antreprenoriat Feminin

18,35 – 19,10 – “Get to Know Each Other” – prezentarea Comunitatii ProAfaceri Brasov (domenii de activitate, proiecte reusite, modele de afaceri, oportunitati de colaborare)

19,10 – 19,40 “Antreprenorul modern – mentalitatea de a fi leu intr-o lume de caprioare” – business angel Marius Ghenea

19,40 – 20,00 Tombola ProAfaceri (premii in bunuri si servicii, dar si membership gratuit la ProAfaceri Club)

20,00 – 20,10 Inchiderea evenimentului

20,10 – 22,00 Degustare de vinuri, cina tip bufet, networking informal.

Asociația ProAfaceri Brașov a apărut din dorința de a dinamiza mediul de afaceri brașovean, dar și pe cel regional și național. Prin implicarea în activități care să creeze oportunități pentru investitori, oameni de afaceri români și piața forței de muncă.

Asociația ProAfaceri Brașov își propune să fie prima opțiune a antreprenorilor în vederea dezvoltării, finanțării și internaționalizării afacerilor.
Evenimentul se va concentra pe factorii cheie cu un impact major în performanța afacerilor.

Conferința își propune să ofere cadru pentru:

Dezbaterea pe marginea subiectelor actuale de business.
Prezentări ale oportunitățiilor și instrumentelor pentru dezvoltarea afacerilor.
Acces la consultanță și know-how
Workshop-uri interactive pentru dezvoltarea personală și profesională.
Networking cu potențiali parteneri de afaceri (clienți, furnizori)
Parteneri media: bizis.ro, Transilvania Business

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ivan Popovic, Service Unit Manager - Engineering Business Manager NTT DATA Romania: “Cred că o echipă puternică reprezintă fundația fiecărui proiect”

Articolul următor

Rectorul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”, prof. univ. dr. Adrian-Liviu Ivan: „Am convingerea fermă că asigurarea unui nivel cât mai ridicat al culturii de securitate reprezintă cheia gestionării riscurilor de natură cibernetică”

Citește și:
Citeste mai mult

Cities of Tomorrow #9: Green Cities

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 13-16 septembrie 2021 cea de-a noua ediție…
[wp_rss_retriever url="https://www.zi-de-zi.ro/categorie/economic/feed/" items="8" excerpt="0" read_more="false" layout="masonry" columns="1" source= "false" date="true" credits="false" new_window="true" thumbnail="259x172" cache="2 hours"]
Total
0
Share