Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DWNT: Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord – O reţea pentru investitorii vorbitori de limba germană în Transilvania de Nord

Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord (DWNT) reprezintă un forum pentru companii din Germania, Austria, Elveţia şi România unde oamenii de afaceri vorbitori de limba germană au ocazia de a interacţiona în cadrul întâlnirilor şi seminariilor sau în cadrul activităţilor organizate.

În prezent, clubul numără peste 100 de firme membre care sunt informate în cadrul întâlnirilor lunare, precum şi prin newsletter de specialişti cu experienţă cu privire la informaţii de bază din domeniile economie, drept, politică şi finanţe.
Pe lângă reprezentarea intereselor membrilor săi faţă de autorităţi şi diverse instituţii, membri DWNT au acces la o reţea mare de firme, instituţii şi informaţii din toată România. DWNT oferă astfel toate premisele pentru relaţii economice şi sociale în România.
În plus clubul este şi un punct de contact pentru firme care vor să investească în România, în special în Transilvania de Nord. Prin colaborarea strânsă a Clubului Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord cu alte cluburi economice din România, cu Camera de Comerţ româno-germană din Bucureşti, precum şi cu reprezentanţi diplomatici şi instituţii culturale şi de educaţie oferim o reţea gigantică pentru relaţii de afaceri de toate tipurile.
Pe de altă parte, clubul DWNT are o relaţie foarte bună cu universităţile locale, mai ales cu Universitatea Babeş-Bolyai, cu Linia de Studii în Limba Germană.

Cele mai importante activități și evenimente organizate de clubul DWNT, pe lângă întâlnirile lunare sunt:
Recepția de Anul Nou, organizată în fiecare an în luna Ianuarie. La aceasta recepție se așteaptă în jur de 200 de invitați din domeniul politic, economic, cultural, educational si de business din România pentru a facilita întâlniri de tip networking.
Petrecerea tradițională de vară organizată în fiecare an în luna iunie. Este vorba despre o petrecere cu locuri la masă, la care participă toti membri împreună cu familiile și partenerii de afaceri. Așteptați sunt aprox. 250 de participanți la o petrecere relaxată cu muzică de dans și spectacol divers.
Festivalul de Toamna al Economiei Germane Herbstfest care are loc în mod tradițional în primul weekend al lunii octombrie și durează 3 zile. În 2019 se va relua organizarea festivalului, acesta urmând să aibă loc în primul weekend din octombrie 2019.
DWNT StartUp Tag: Acesta este un eveniment prin care clubul își propune să aducă împreună proiecte de tip StartUp din diverse domenii de activitate și potențiali investitori germani. Prima ediție are loc în octombrie 2018.
Petrecerea tradițională de iarnă DWNT.
Pentru mai multe informații despre activitățile desfășurate în club reprezentanții DWNT vă invită să accesați pagina de internet www.dwnt.ro și pagina de Facebook (https://www.facebook.com/dwnt.club).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dürkopp Adler, investiții mari în producție

Articolul următor

Bas de Groot, primul somelier de lapte din lume: fermierii au nevoie de povești pentru a-și valorifica mai bine produsul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share