Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție de 14 mil. euro – Centrul Regional de Excelenta pentru Industrii Creative, cunoscut drept Buftea de Cluj, isi deschide portile

Transilvania are la Cluj o cladire de 14 milioane de euro care va oferi cele mai moderne facilitati pentru industria cinematografica din Romania. Vorbim despre Centrul Regional de Excelenta pentru Industrii Creative, cunoscut drept Buftea de Cluj, care isi deschide portile saptamana viitoare, anunță viacluj.tv.

Va fi noul pol al cinematografiei romanesti si al producatorilor de gaming, animatie, televiziune si al altor industrii creative, da asigurari directorul Cluj Innovation Parc, Alexandru Coroian. Companiile cu aceste obiecte de activitate isi vor lua in curand spatiile in primire.

Langa cladire este in curs de amenajare un amfiteatru verde pentru evenimente in aer liber, cu o capacitate de cateva mii de locuri.

De asemenea, Buftea de Cluj mai inseamna birouri, ateliere de creaţie si sali de evenimente.

Buftea de Cuj a fost construit in zona Lomb. Centrul Regional de Excelenta pentru Industrii Creative este administrat de Cluj Innovation Parc, un proiect al Primariei Cluj-Napoca. Compania administrează și Centrul Tehnologie, Evoluție, Antreprenoriat și Microintreprindere, aflat in zona, si care va fi finalizat in viitorul apropiat.

Potrivit sursei citate, Buftea de Cluj are 334 parcari, din care 209 in exterior. Cu o suprafață utilă totală de aproximativ 13.300 mp, centrul are 2.230 mp dedicați pentru spațiile de birouri, 966 mp pentru ateliere de creație, 1.056 mp pentru spațiile multifuncționale și o hală studio de 629 mp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transilvania Construcţii vrea să plătească dividende de 1,5 mil.lei pentru T3

Articolul următor

Studenţi ai UBB, într-o competiţie de management strategic, în Washington

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share