Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Creștere cu aproape 40% a traficului intern pe Aeroportul Satu Mare

Traficul de pasageri de pe Aeroportul Satu Mare a crescut semnificativ în acest an. Creșterea este pe segmentul intern, respectiv de cu 39,81% mai mult față de aceeași lună a anului 2017.

,,Luna octombrie a acestui an a adus 3 surprize la Aeroportul Satu Mare: suplimentarea zborurilor de la și spre Londra, o creștere semnificativă a traficului intern, spre București și o creștere spectaculoasă a traficului în comparație cu luna octombrie a anului trecut”, anunță conducerea Aeroportului Satu Mare, într-un comunicat de presă.
Mai mult decât atât, au fost suplimentate și cursele spre Londra, cu un grad de ocupare de peste 90 la sută.

,,Compania Wizz Air a crescut frecvențele de zbor spre Londra Luton, de la 2 la 3 curse săptămînale, iar acestea sunt operate în zilele de marți, joi și sâmbătă. Mai mult chiar, compania aeriană deja a anunțat tot în această lună că din martie 2019 va suplimenta la 4 frecvențe săptămânale zborurile spre capitala britanică. În această lună gradul de încărcare a fost de 92,4%, față de 86,82% în octombrie 2017”, se mai arată în comunicat.
În total, traficul de pasageri a crescut cu 22,66% în raport cu octombrie 2017. În perioada ianuarie – octombrie 2018, față de aceeași perioadă a anului 2017, creșterea traficului se ridică la 17,87%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CEO CONFERENCE - SHAPING THE FUTURE, Cluj Napoca, 22 noiembrie

Articolul următor

Meet the finalists and the winners of the first Automotive Awards Gala by The Diplomat-Bucharest!

Citește si:
Total
0
Share