Antreprenori Ultimele stiri

Romanian Hospitality Awards: Baracca din Cluj, cel mai bun restaurant din Romania

* Baracca din Cluj a fost desemnat cel mai bun restaurant din Romania, la prima editie a Romanian Hospitality Awards. Joseph Hadad a obtinut premiul pentru cel mai bun chef, Biutiful a obtinut premiul pentru cel mai bun bar/pub, Calif a fost declarat cel mai bun Quick Service Restaurant, iar Dragos Petrescu a obtinut premiul pentru cel mai bun antreprenor din Romania.

Prima ediție a Romanian Hospitality Awards și-a aflat câștigătorii. Miercuri, 7 noiembrie, peste 250 de membri marcanți din HoReCa autohtonă și-au dat întâlnire la Stejarii Country Club, pentru a celebra excelența din ospitalitate.

Cei 77 de membri ai juriului în fruntea căruia s-a aflat Prof. Ray F. Iunius, Director of Business Development la Lausanne Hospitality Consulting, o companie a Ecole hôtelière de Lausanne si Swiss Hotel Association, și-au oferit expertiza în a realiza clasamente pentru cele 13 categorii de jurizare. Astfel, premiul pentru cel mai bun restaurant din România a mers către restaurantul clujean Baracca, Joseph Hadad a obținut premiul pentru cel mai bun chef, Biutiful a obținut premiul pentru cel mai bun bar/pub, .Calif a fost declarat cel mai bun QSR (Quick Service Restaurant), iar Dragoș Petrescu a obținut premiul pentru cel mai bun antreprenor din România.

Nu doar cei 77 de specialiști au decis câștigătorii Romanian Hospitality Awards. În urma votului online, publicul larg a putut acorda un premiu special la categoria Cel mai bun bar/pub, premiu care a mers către Hard Rock Cafe.

De asemenea, Dragoș Anastasiu, președinte Eurolines, a obținut premiul de excelență pentru întreaga activitate iar Saade Hadan, manager general Dnata, a obținut premiul special pentru susținerea excelenței din ospitalitate.

„Romanian Hospitality Awards vine pe nevoia industriei de multiplicare si de afirmare. Acest sector nu mai incape in matrita ce i-a fost data. Matca acestui rau trebuie largita si adancita! Ne dorim sa gasim si sa promovam modele de success, antreprenori puternici cu business-uri solide, profesionisti de talie mondiala. Si prin ei sa schimbam mentalitati in societate.” Florin Maxim, Fondator Hospitality Culture Institute

Romanian Hospitality Awards reprezintă cel mai ambițios proiect de recunoaștere și premiere a excelenței din ospitalitate și totodată competiția cu cel mai mare număr de jurați. 77 de specialiști ai industriei au nominalizat și votat cele mai importante componente ale ospitalității românești: Cea mai bună cafenea; Cel mai bun bar/pub; Cel mai bun hotel; Cel mai bun club; Cea mai bună patiserie/cofetărie; Cel mai bun brand de food delivery; Cel mai bun QSR; Cel mai bun festival; Cel mai bun restaurant; Cel mai bun chef; Cel mai bun antreprenor; Cea mai bun[ deschidere; Cel mai bun supplier.

Romanian Hospitality Awards este un eveniment organizat de Hospitality Culture Institute. Asociația organizează traininguri, workshopuri, conferințe, cercetări de piață și dezvolta in general servicii suport pentru afacerile din ospitalitate.

Lista completă câștigătorilor Romanian Hospitality Awards:

Cea mai bună cafenea

Locul I – Origo

Locul II – Nuba Cafe

Locul III – Café Verona

Cel mai bun bar/pub

Locu l – Biutiful

Locul II – Nomad Skybar

Locul III – Hard Rock Cafe

Cel mai bun hotel

Locul I – Radisson Blu Hotel Bucharest

Locul II – J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel

Locul III – Teleferic Grand Hotel

Cel mai bun club

Locul I – Fratelli

Locul II – Loft

Locul II– Nuba

Locul III – Expirat

Cea mai bună patiserie/cofetărie

Locul I – French Revolution

Locul II – Rue du Pain

Locul III – Zexe Braserie

Cel mai bun brand de food delivery

Locul I – Foodpanda

Locul II – Uber Eats

Locul III – Jerry’s Pizza

Cel mai bun QSR

Locul I – .Calif

Locul II – Salad Box

Locul III – Divan

Cel mai bun festival

Locul I – Untold

Locul II – Electric Castle

Locul III – Festivalul George Enescu

Cel mai bun restaurant

Locul I – Baracca

Locul II – Maize farm to table

Locul III – the Artist

Cel mai bun chef

Locul I – Joseph Hadad

Locul II – Adi Hadean

Locul III – Alex Petricean

Cel mai bun antreprenor

Locul I – Dragos Petrescu, președinte HORA

Locul II – Bogdan Buta

Locul III – Dan Isai

Cea mai bună deschidere

Locul I – Maize farm to table

Locul II – Linea / Closer to the Moon

Locul III – Hilton Garden Inn

Cel mai bun supplier

Locul I – Metro Cash & Carry

Locul II – Selgros Cash & Carry

Locul III – Nordic Group

Cel mai bun bar/pub – premiul publicului

Locul I – Hard Rock Cafe

Locul II – The Drunken Lords

Locul III – Nomad Sky Bar

Premiul de excelență pentru întreaga activitate

Dragoș Anastasiu

Premiul pentru susținerea excelenței din ospitalitate

Saade Hardan

Sursa: tophospitality.ro

Sursa foto: baracca.ro

Related posts

INTERVIU/ Florica Bărbuceanu, director IDSA: „Implicarea în realizarea testelor de biologie moleculară pentru identificarea SARS-COV-2 este un gest de responsabilitate, unitate și spirit de echipă”

Papuc Irina

Sibienii așteptați la noul mall cu reduceri de până la 80%

Papuc Irina

Peste 400 milioane lei nerambursabili vor susține 335 de firme din Regiunea Centru să se retehnologizeze

Stefana Muresan

Engie România, premiată pentru responsabilitate socială

Ligia Voro

CTP atinge pragul de 5 milioane m2, la nivelul portofoliului internațional de proprietăți de clasa A

redactia

Autorizatie de construire pentru centura de sud a Florestiului

Stefana Muresan

Primul monitor cardiac miniaturizat din Transilvania, implantat la Clinicco Brașov

Ligia Voro

Producătorul de componente auto Preh România, investiții de 25 mil. euro în linii de producţie, în acest an

Stefana Muresan

UNCAPI & Cooperativa Țara Mea: Prețurile alimentelor de bază în perioada Paștelui

Stefana Muresan

Proiectul de creare a unui parc pe o fostă groapă de gunoi în Sibiu, scos la licitație

Papuc Irina

Asociația Constructorilor de Automobile din România – ACAROM, recunoscuta cu statut de utilitate publică

Papuc Irina

Birourile Moebius și K&K au proiectat reabilitarea Palatului Banffy

Nora Dumitrescu

Proiecte de peste 142.000 de lei finanțate prin „Bursa Talentelor” în Bihor

Traian Dan

Ministerul Dezvoltării Regionale: 93,7 milioane euro pentru finanţarea Start Up Nation

Stefana Muresan

Cel mai mare proiect de infrastructură mare din Timişoara, pasaj subteran de 30 mil. euro, din fonduri europene

Stefana Muresan

S-a finalizat licitația pentru un drum de legătură din Oradea în valoare de peste 5 mil. de euro

Stefana Muresan

CJ Brașov: Lucrările la Aeroportul internaţional Braşov-Ghimbav, în linie dreaptă

Stefana Muresan

Adelina Chișu: “La Ghepard Communication nu facem tranziţii, ci mai degrabă învăţăm constant să experimentăm Echilibrul între clasic şi modern”

Nicolae Pop

CNAIR deschide traficul pe loturile 3 si 4 ale autostrazii Sebeş-Turda!

Stefana Muresan

Guvernul alocă 13 milioane de euro pentru centura municipiului Satu Mare

redactia

Producătorul de mobilă Bucin Mob din Reghin, investiții de 1,8 mil. euro din fonduri europene

Stefana Muresan

TAGRO made by IRUM, lansat oficial și la INDAGRA 2018

redactia

1.500 de apartamente și un posibil centru de afaceri, proiecte Profitec, în spatele mall-ului NEPI din Târgu Mureș

Ligia Voro

Spectacular: the new Dedeman corporate headquarters in Bacau

Ionut Oprea

Leave a Comment