Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Romanian Hospitality Awards: Baracca din Cluj, cel mai bun restaurant din Romania

* Baracca din Cluj a fost desemnat cel mai bun restaurant din Romania, la prima editie a Romanian Hospitality Awards. Joseph Hadad a obtinut premiul pentru cel mai bun chef, Biutiful a obtinut premiul pentru cel mai bun bar/pub, Calif a fost declarat cel mai bun Quick Service Restaurant, iar Dragos Petrescu a obtinut premiul pentru cel mai bun antreprenor din Romania.

Prima ediție a Romanian Hospitality Awards și-a aflat câștigătorii. Miercuri, 7 noiembrie, peste 250 de membri marcanți din HoReCa autohtonă și-au dat întâlnire la Stejarii Country Club, pentru a celebra excelența din ospitalitate.

Cei 77 de membri ai juriului în fruntea căruia s-a aflat Prof. Ray F. Iunius, Director of Business Development la Lausanne Hospitality Consulting, o companie a Ecole hôtelière de Lausanne si Swiss Hotel Association, și-au oferit expertiza în a realiza clasamente pentru cele 13 categorii de jurizare. Astfel, premiul pentru cel mai bun restaurant din România a mers către restaurantul clujean Baracca, Joseph Hadad a obținut premiul pentru cel mai bun chef, Biutiful a obținut premiul pentru cel mai bun bar/pub, .Calif a fost declarat cel mai bun QSR (Quick Service Restaurant), iar Dragoș Petrescu a obținut premiul pentru cel mai bun antreprenor din România.

Nu doar cei 77 de specialiști au decis câștigătorii Romanian Hospitality Awards. În urma votului online, publicul larg a putut acorda un premiu special la categoria Cel mai bun bar/pub, premiu care a mers către Hard Rock Cafe.

De asemenea, Dragoș Anastasiu, președinte Eurolines, a obținut premiul de excelență pentru întreaga activitate iar Saade Hadan, manager general Dnata, a obținut premiul special pentru susținerea excelenței din ospitalitate.

„Romanian Hospitality Awards vine pe nevoia industriei de multiplicare si de afirmare. Acest sector nu mai incape in matrita ce i-a fost data. Matca acestui rau trebuie largita si adancita! Ne dorim sa gasim si sa promovam modele de success, antreprenori puternici cu business-uri solide, profesionisti de talie mondiala. Si prin ei sa schimbam mentalitati in societate.” Florin Maxim, Fondator Hospitality Culture Institute

Romanian Hospitality Awards reprezintă cel mai ambițios proiect de recunoaștere și premiere a excelenței din ospitalitate și totodată competiția cu cel mai mare număr de jurați. 77 de specialiști ai industriei au nominalizat și votat cele mai importante componente ale ospitalității românești: Cea mai bună cafenea; Cel mai bun bar/pub; Cel mai bun hotel; Cel mai bun club; Cea mai bună patiserie/cofetărie; Cel mai bun brand de food delivery; Cel mai bun QSR; Cel mai bun festival; Cel mai bun restaurant; Cel mai bun chef; Cel mai bun antreprenor; Cea mai bun[ deschidere; Cel mai bun supplier.

Romanian Hospitality Awards este un eveniment organizat de Hospitality Culture Institute. Asociația organizează traininguri, workshopuri, conferințe, cercetări de piață și dezvolta in general servicii suport pentru afacerile din ospitalitate.

Lista completă câștigătorilor Romanian Hospitality Awards:

Cea mai bună cafenea

Locul I – Origo

Locul II – Nuba Cafe

Locul III – Café Verona

Cel mai bun bar/pub

Locu l – Biutiful

Locul II – Nomad Skybar

Locul III – Hard Rock Cafe

Cel mai bun hotel

Locul I – Radisson Blu Hotel Bucharest

Locul II – J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel

Locul III – Teleferic Grand Hotel

Cel mai bun club

Locul I – Fratelli

Locul II – Loft

Locul II– Nuba

Locul III – Expirat

Cea mai bună patiserie/cofetărie

Locul I – French Revolution

Locul II – Rue du Pain

Locul III – Zexe Braserie

Cel mai bun brand de food delivery

Locul I – Foodpanda

Locul II – Uber Eats

Locul III – Jerry’s Pizza

Cel mai bun QSR

Locul I – .Calif

Locul II – Salad Box

Locul III – Divan

Cel mai bun festival

Locul I – Untold

Locul II – Electric Castle

Locul III – Festivalul George Enescu

Cel mai bun restaurant

Locul I – Baracca

Locul II – Maize farm to table

Locul III – the Artist

Cel mai bun chef

Locul I – Joseph Hadad

Locul II – Adi Hadean

Locul III – Alex Petricean

Cel mai bun antreprenor

Locul I – Dragos Petrescu, președinte HORA

Locul II – Bogdan Buta

Locul III – Dan Isai

Cea mai bună deschidere

Locul I – Maize farm to table

Locul II – Linea / Closer to the Moon

Locul III – Hilton Garden Inn

Cel mai bun supplier

Locul I – Metro Cash & Carry

Locul II – Selgros Cash & Carry

Locul III – Nordic Group

Cel mai bun bar/pub – premiul publicului

Locul I – Hard Rock Cafe

Locul II – The Drunken Lords

Locul III – Nomad Sky Bar

Premiul de excelență pentru întreaga activitate

Dragoș Anastasiu

Premiul pentru susținerea excelenței din ospitalitate

Saade Hardan

Sursa: tophospitality.ro

Sursa foto: baracca.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Patria română - eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri

Articolul următor

Care sunt companiile care au primit ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor. Impact major asupra economiei

Citește si:
Total
0
Share