Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a lansat Magnet CV, cea mai nouă platformă de locuri de muncă din Mureș, Sibiu și Cluj

În primele zile ale lunii decembrie 2018 s-a lansat în județul Mureș cea mai nouă și modernă platformă de locuri de muncă care vizează zona de centru a Transilvaniei: Magnet CV. Proiectul acoperă în prezent trei județe – Mureș, Sibiu, Cluj – și aria de acoperire va crește în scurt timp.

Magnet CV este un proiect marca Zi de Zi și are scopul de a facilita contactul dintre angajatori și oameni aflați în căutarea unui job.

Magnet CV poate fi accesată atât online, pe site-ul https://www.magnetcv.ro/, cât și de pe telefonul mobil. În scurt timp va fi disponibilă și o aplicație specializată atât pentru utilizatorii Android cât și pentru iPhone.

Cu Magnet CV este și mai simplu să-ți găsești un job. Odată accesată platforma, poți selecta din caseta din stânga sus localitatea de interes, poți introduce un cuvânt cheie sau domeniul vizat de tine. O alternativă este să vizualizezi direct casetele cu locuri de muncă disponibile, situate în partea de mai jos a paginii.

Practic, găsești, aplici și trimiți CV-ul cu un simplu click. Angajatorii, managerii de resurse umane sau persoanele care doresc să posteze un anunț de angajare pot accesa foarte ușor secțiunea de contact.

Reprezentanții companiilor care au nevoie de angajați pentru acoperirea deficitului de personal trebuie să știe că anunțurile de angajare postate pe Magnet CV vor rula pe fiecare pagină online a ziarului Zi de Zi, sporind astfel vizibilitatea.

Magnetcv.ro este special gândit pentru a fi un punct de întâlnire între companiile care ofertează constant piața pentru ocuparea locurilor de muncă, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui job.

Toate anunțurile vor moderate înainte de a fi postate pe site, pentru a evita apariția unui limbaj neadecvat sau agresiv pe această platformă.

Ioan SANDOR

ioan.sandor@zi-de-zi.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Instalații fotovoltaice în valoare de 20.000 de lei pentru persoanele fizice, decontate de stat

Articolul următor

Elvețienii de la CICOR, cu peste 700 de angajați, relocare în Zona Industrială Arad Vest

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share