Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aproape 3,2 milioane de euro pentru aeroportul din Maramureș

Guvernul României a alocat în ședința din 7 decembrie, din Fondul de Rezervă aflat la dispoziția Guvernului, suma de 14.680.000 de lei (aproape 3,2 milioane de euro) județului Maramureș pentru finanțarea lucrărilor la Aeroportul Internațional Maramureș. Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, care a ținut să sublinieze că este ultima tranșă de bani necesari pentru plata lucrarilor efectuate la reabilitarea si prelungirea pistei Aeroportului, informează axanews.ro.

„Suma totala alocata in 2017 si 2018 pentru aceasta investitie se ridica la 20 de milioane de euro si inseamna achitarea integrala a costului lucrarilor din bani guvernamentali.
Am promis in campania electorala din 2016 ca pentru aceasta investitie nu vom folosi banii judetului si am obtinut sustinerea totala pentru acest proiect in 2017.

Consiliul Judetean Maramures va continua dezvoltarea Aeroportului International Maramures prin alocari financiare consistente in bugetul anului 2019 pentru dotarea cu aparatura de ultima generatie astfel incat intreaga infrastructura a aeroportului sa corespunda tuturor standardelor internationale. Rezultatele concrete conteaza si sunt extrem de fericit”, a spus Zetea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș, declarată de utilitate publică

Articolul următor

Zilele Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share