Infrastructura Maramureș Ultimele stiri

Aproape 3,2 milioane de euro pentru aeroportul din Maramureș

Guvernul României a alocat în ședința din 7 decembrie, din Fondul de Rezervă aflat la dispoziția Guvernului, suma de 14.680.000 de lei (aproape 3,2 milioane de euro) județului Maramureș pentru finanțarea lucrărilor la Aeroportul Internațional Maramureș. Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, care a ținut să sublinieze că este ultima tranșă de bani necesari pentru plata lucrarilor efectuate la reabilitarea si prelungirea pistei Aeroportului, informează axanews.ro.

„Suma totala alocata in 2017 si 2018 pentru aceasta investitie se ridica la 20 de milioane de euro si inseamna achitarea integrala a costului lucrarilor din bani guvernamentali.
Am promis in campania electorala din 2016 ca pentru aceasta investitie nu vom folosi banii judetului si am obtinut sustinerea totala pentru acest proiect in 2017.

Consiliul Judetean Maramures va continua dezvoltarea Aeroportului International Maramures prin alocari financiare consistente in bugetul anului 2019 pentru dotarea cu aparatura de ultima generatie astfel incat intreaga infrastructura a aeroportului sa corespunda tuturor standardelor internationale. Rezultatele concrete conteaza si sunt extrem de fericit”, a spus Zetea.

Related posts

Concernul Alu Menziken a inaugurat fabrica de la Medieșu Aurit, investitie de peste 50 mil. euro

redactia

Primăria Oradea va reabilita Palatul Episcopiei Greco-Catolice, distrus de un incendiu

Ligia Voro

Conferința ”Impactul reformei asupra serviciilor sociale în Romania”

Ligia Voro

Leave a Comment