Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aproape 3,2 milioane de euro pentru aeroportul din Maramureș

Guvernul României a alocat în ședința din 7 decembrie, din Fondul de Rezervă aflat la dispoziția Guvernului, suma de 14.680.000 de lei (aproape 3,2 milioane de euro) județului Maramureș pentru finanțarea lucrărilor la Aeroportul Internațional Maramureș. Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, care a ținut să sublinieze că este ultima tranșă de bani necesari pentru plata lucrarilor efectuate la reabilitarea si prelungirea pistei Aeroportului, informează axanews.ro.

„Suma totala alocata in 2017 si 2018 pentru aceasta investitie se ridica la 20 de milioane de euro si inseamna achitarea integrala a costului lucrarilor din bani guvernamentali.
Am promis in campania electorala din 2016 ca pentru aceasta investitie nu vom folosi banii judetului si am obtinut sustinerea totala pentru acest proiect in 2017.

Consiliul Judetean Maramures va continua dezvoltarea Aeroportului International Maramures prin alocari financiare consistente in bugetul anului 2019 pentru dotarea cu aparatura de ultima generatie astfel incat intreaga infrastructura a aeroportului sa corespunda tuturor standardelor internationale. Rezultatele concrete conteaza si sunt extrem de fericit”, a spus Zetea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș, declarată de utilitate publică

Articolul următor

Zilele Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share