Cluj Turism Ultimele stiri

Cluj-Napoca, printre cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa alături de Viena, Köln, Bruxelles sau Praga

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca a fost nominalizat printre cele mai frumoase din Europa, pe site-ul European Best Destinations, o asociaţie europeană cu sediul la Bruxelles ce promovează turismul şi cultura europeană. Performanța este importantă deoarece Clujul a candidat alături de alte 20 de orașe din Europa precum: Viena, Praga sau Köln.

Este singurul eveniment de acest gen din România care ajunge în top. Târgul din Cluj-Napoca este descris drept un eveniment pentru întreaga familie, iar programul evenimentelor este gândit să îi bucure pe toți vizitatorii indiferent de vârstă. De la piese de teatru pentru copii, la concerte și interpretări artistice pentru adulți, „târgul are de toate pentru toți”, spun organizatorii.

Târgul transilvănean rivalizează cu evenimente similare din Viena, Köln, Bruxelles sau Praga. Concursul pentru titlul de cel mai frumos târg de Crăciun a fost organizat de un site specializat, care promovează turismul și cultura. Clujul este descris ca fiind un important centru academic, cultural și de business, iar localizarea geografică oferă peisaje de vis. Câștigătorul va fi ales din 20 de târguri de Crăciun, din tot atâtea orașe europene. Votul se încheie pe 10 decembrie.

Foto: facebook/Emil Boc

Related posts

Sorin Maxim, directorul general al ADR Vest, reales președinte

Ligia Voro

Super Black Friday la Nissa

Ionut Oprea

Cine transformă sediul Consiliului Județean Cluj în prima clădire publică verde din România

Stefana Muresan

Leave a Comment