Turism Ultimele stiri

Travel Smart HUB: Destinații inedite pentru vacanța de iarnă pentru iubitorii de călătorii

Peste 300.000 români aleg să își petreacă an de an sărbătorile de Revelion și Crăciun vizitând stațiuni din țară și din străinătate. Excursiile la ski nu reprezintă singurul obiectiv turistic în sezonul de iarnă, mulți turiști români aleg să viziteze destinații inedite precum Valea Prahovei, Londra, Roma, Viena sau Paris.

Turismul românesc a înregistrat și el o creștere pozitivă anul acesta. În luna octombrie a acestui an s-a înregistrat o creștere față de anul trecut de 11,7% a sosirilor în țară, durata medie de ședere fiind de 2,2 zile la turiştii români şi de 1,9 zile la turiştii străini, conform datelor furnizate de Institutul Național de Statistică.

Comunități de travel: locul unde pasionații de călătorii schimbă idei
Odată cu dezvoltarea tehnologiei, industria turismului s-a dezvoltat la nivel global cu peste 62% cetățeni ai Uniunii Europene călătorind anual, conform Eurostat. Acest lucru a dus la dezvoltarea comunităților de oameni pasionați de călătorii. O comunitate îi ajută pe aceștia să călătorească mai ușor, mai ieftin și mai rapid în destinațiile lumii.

Una dintre comunitățile de travel din România este Travel Smart HUB cu peste 400 pasionați de călătorii prezenți la evenimente dedicate acestora. Scopul comunității este „să conecteze oameni energici și însetați de experiențe noi prin servicii de travel personalizate, experiențe unice de călătorii în jurul lumii, atracții turistice inedite și sfaturi practice.”, afirmă Ștefana Ilea Cazan, inițiatoarea comunității Travel Smart HUB.

Cu o experiență de 10 ani în turism, Ștefana a lansat în urmă cu 2 ani evenimentul Travel Smart Forum dedicat pasionaților de călătorii. „Anul acesta, am vrut să conturez comunitatea sub umbrela proiectului Travel Smart HUB care integrează în același loc soluții smart de travel, evenimente, workshopuri și servicii conexe de promovare în turism.”, continuă Ștefana.

Printre beneficiile unei comunități de travel se numără: accesul la oferte de călătorie, grupuri tematice, conferințe care facilitează socializarea sau workshopuri practice pentru pasionații de călătorii axate pe planificarea excursiilor, stabilirea bugetelor sau fotografia de călătorie.

Obiectivele turistice recomandate pentru sărbătorile de iarnă – Escapade din cotidian

Comunitatea Travel Smart HUB se bazează pe călătoria în grup unde pasiunea, socializarea și prietenia reprezintă elemente esențiale pentru un sejur de succes. „Există o serie de beneficii atunci când călătorești în grup: planificarea este realizată de către o persoană cu experiență, momentele de fericire sunt trăite mai puternic, reușești să cunoști localnici alături de care trăiești experiențe autentice în destinațiile propuse. Aceste experiențe leagă prietenii și unesc oamenii din diferite colțuri ale lumii.”, menționează Ștefana Cazan.

Printre locurile care merită să fie vizitate în grup, împreună cu familia, prietenii, precum și alte persoane sunt:

Cappadocia, Turcia. Cappadocia este în general o destinație recomandată pentru lunile de primăvară sau vară, însă iarna tărâmul este vizitat de turiști datorită formațiunile vulcanice și a caselor săpate în stâncă care acoperite de un strat de zăpadă primesc o formă nouă, selenară.

Viena, Austria. De la mijlocul lunii noiembrie până la Crăciun, centrul Vienei se transformă în piețe magice. În aer pluteşte aroma prăjiturilor, mirosul punch-ului fierbinte şi al migdalelor prăjite. Centrul istoric şi străzile pentru cumpărături sunt decorate cu lumini strălucitoare ce transpun oraşul într-o atmosferă inedită.

Dubai, Emiratele Arabe Unite. Pentru cei care doresc soare și vreme caldă, iarna este perioada perfectă pentru a vizita Dubai-ul. Ziua aveți parte de vreme perfectă pentru plajă, iar după apusul soarelui temperatura este ideală pentru a explora orașul. Odată ajunși în Dubai puteți explora Palm Jumeirah, un extraordinar arhipelag artificial creat cu nisip recuperat de pe fundul Golfului Persic sau Burj Khalifa, cea mai impresionantă clădire din lume (830m înălțime).

Despre comunitatea Travel Smart HUB
Travel Smart HUB este comunitatea pasionaților de călătorii ce reunește în prezent peste 400 călători din România. Comunitatea integrează în același loc soluții smart de travel, evenimente, workshopuri și servicii conexe de promovare în turism. Persoanele care doresc să facă parte din comunitate se pot înregistra gratuit pe site-ul oficial www.travelsmarthub.com pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în materie de travel, dar și de a beneficia de oferte personalizate de călătorie.

Related posts

Alertă: Fan Courier avertizează asupra unui nou atac de tip phishing

Papuc Irina

Situația la zi a acordurilor de mediu pentru proiectele de infrastructură rutieră

Stefana Muresan

Clarvision™ Reinvent – Împreună inovăm business-ul românesc 

Ligia Voro

VGP sees further growth potential in Romania

Ionut Oprea

Ministrul Economiei: Guvernul nu va anula voucherele de vacanță

Papuc Irina

Primarii învață cum să aibă o administrație inteligentă

Nora Dumitrescu

Reprezentanții celor peste 25 de asociații de business, camere de comerț bilaterale și confederații au prezentat membrilor Guvernului propuneri de politici publice

Stefana Muresan

Cifra de afaceri a agenției de turism eSky a crescut cu 27,5% în 2019. Strategiile luate de companie după răspândirea Covid-19

Ion Surdu

Cel mai mare magazin Mömax din România a fost deschis la Oradea

Traian Dan

Cereri de finanţare în valoare de 116 mil. lei pentru investiţii în procesarea şi marketingul produselor agricole

redactia

Clusterele din Transilvania vor să modifice politicile guvernamentale

Nora Dumitrescu

KeysFin folosește chatboți Druid pentru automatizarea proceselor de analiză a riscurilor

Traian Dan

Ministerul Dezvoltării Regionale: 93,7 milioane euro pentru finanţarea Start Up Nation

Stefana Muresan

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță înscrieri pentru un internship plătit

Ion Surdu

Un tânăr a deschis în Brașov o curățătorie de încălțăminte. După Cluj și Sibiu, vrea ca brandul său să ajungă în toate orașele din țară

Ion Surdu

Astăzi este Ziua Națională a Alimentației și a Combaterii Risipei Alimentare

Traian Dan

Studiu E.ON: Mai bine de o treime dintre români ar cumpăra o maşină electrică

Ligia Voro

Proiect de reabilitare cu fonduri europene a Muzeului Etnografic al Transilvaniei

Stefana Muresan

Firmele brașovene din sectorul serviciilor au făcut mai mulți bani în anul 2018: creștere de 11,5% a cifrei de afaceri

Papuc Irina

Startup-ul brașovean Frisbo atrage o investiție de 1,2 milioane de euro

Papuc Irina

Wipro lansează în București și Timișoara Centrul de Excelență în Automotive

Stefana Muresan

Festivalul „D’ale porcului”, de Sfântul Andrei și de Ziua Naţională la Oradea

Traian Dan

Ştii ce ”vampiri energetici” ai în casă

Ligia Voro

Ediția a IV-a a Elite Business Club la Sibiu, antreprenoriat la puterea feminin

redactia

Leave a Comment