Investitii Sanatate Ultimele stiri

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria încheie anul cu o nouă tranzacţie, a şaptea din 2018

Regina Maria, al doilea jucător din piaţa serviciilor medicale private, anunţă achiziţia furnizorului de servicii în imagistică Pozimed, care deţine două centre medicale în Constanţa şi afaceri de peste 18 milioane de lei în 2017, scrie zf.ro.

Regina Maria continuă astfel seria de achiziţii din ultimii ani, prin care îşi consolidează poziţia pe piaţă. Furnizorul de servicii medicale private a preluat de-a lungul ultimilor ani atât jucători locali sau regionali cât şi concurenţi din Bucureşti sau cu acoperire naţională.

”Încheiem încă un an în forţă, marcat de tranzacţii şi investiţii importante nu doar pentru Regina Maria, ci, îndrăznesc să spun, pentru întregul sistem medical din România. 2018 a fost încă un an al consolidării, un an în care am realizat şapte tranzacţii şi am finalizat investiţia de 18 milioane de euro în primul spital privat cu servicii integrate din Cluj”, spune Fady Chreih, CEO-ul reţelei de sănătate Regina Maria, potrivit sursei citate.

În cifre, Reţeaua de sănătate Regina Maria înseamnă: 58 de locaţii proprii, 6 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 3 maternităţi, 8 campusuri medicale, 20 centre de imagistică, 34 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem şi peste 290 de policlinici partenere în ţară.

Related posts

Olandezii vor să se ocupe de proiectele Park & Ride din Cluj

Nora Dumitrescu

Eveniment marca BusinessMark: Optimizarea și automatizarea: cele două „must-uri” în lanțul de aprovizionare

Papuc Irina

CJ Sibiu, demersuri pentru noul spital judetean

Stefana Muresan

Leave a Comment