Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria încheie anul cu o nouă tranzacţie, a şaptea din 2018

Regina Maria, al doilea jucător din piaţa serviciilor medicale private, anunţă achiziţia furnizorului de servicii în imagistică Pozimed, care deţine două centre medicale în Constanţa şi afaceri de peste 18 milioane de lei în 2017, scrie zf.ro.

Regina Maria continuă astfel seria de achiziţii din ultimii ani, prin care îşi consolidează poziţia pe piaţă. Furnizorul de servicii medicale private a preluat de-a lungul ultimilor ani atât jucători locali sau regionali cât şi concurenţi din Bucureşti sau cu acoperire naţională.

”Încheiem încă un an în forţă, marcat de tranzacţii şi investiţii importante nu doar pentru Regina Maria, ci, îndrăznesc să spun, pentru întregul sistem medical din România. 2018 a fost încă un an al consolidării, un an în care am realizat şapte tranzacţii şi am finalizat investiţia de 18 milioane de euro în primul spital privat cu servicii integrate din Cluj”, spune Fady Chreih, CEO-ul reţelei de sănătate Regina Maria, potrivit sursei citate.

În cifre, Reţeaua de sănătate Regina Maria înseamnă: 58 de locaţii proprii, 6 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 3 maternităţi, 8 campusuri medicale, 20 centre de imagistică, 34 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem şi peste 290 de policlinici partenere în ţară.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Deutsche Telekom va face arhivare electronică în centrul său de la Cluj

Articolul următor

Recomandările unei reviste americane de turism: Transilvania, în primele ”19 destinații de văzut” din lume, în 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share