Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a deschis Transalpina Ski Resort, „Mica Elveţie din Oltenia”

Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort din judeţul Vâlcea, cunoscut drept „mica Elveţie din Oltenia” sau „raiul schiorilor”, cu panorame care rivalizează cu cele din Franţa, Austria şi Elveţia, și-a deschis porţile pentru un nou sezon al sporturilor pe zăpadă. Tarifele sunt în funcţie de vârstă şi interval orar, potrivit jurnalulolteniei.ro.

Un abonament pentru întregul sezon este de 2.000 de lei, iar o urcare cu telegondola este între 15 şi 25 de lei pentru copii, respectiv pentru adulţi. Pentru că skipass-ul reprezintă un bilet personal, el nu este transmisibil.

Preţurile pentru un skipass variază între 25 de lei/zi, pentru copiii sub 7 ani şi 120 de lei skipass adult – 50 de puncte/zi. Punctele se acordă în funcţie de instalaţia pentru care aţi optat, respectiv 3/4 puncte la urcarea cu teleski-ul sau 6/10 puncte la urcarea cu telescaunul / telegondola. Coborârea cu gondola este gratuită, iar reducerea se acordă pe baza carnetului de elev/student. Preţurile includ taxa salvamont şi variază în funcţie de vârstă şi interval orar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Principalele investiții anunțate pentru 2019. De la fabrica de aliaje pentru avioane Airbus și Boeing la realizarea unei unități pentru producerea de componente pentru sistemul de suspensii auto

Articolul următor
Aeroportul din Timișoara

O firmă din Craiova a câștigat contractul pentru noul terminal de curse externe al aeroportului din Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share