Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clădirea Rapid SA Bistrița va fi demolată pentru ridicarea unui magazin

Clădirea companiei Rapid SA, situată pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița, va fi demolată iar pe locul acesteia va fi ridicat un magazin Lidl, scrie Timp Online. În prima fază, investitorii au cerut acord de mediu pentru a rade imobilul ridicat în perioada comunismului şi a crea acces auto în zonă, iar în faza a doua va face demersurile pentru ridicarea magazinului, au declarat surse oficiale pentru publicația amintită.

Clădirea aparţine firmei Rapid SA care a fost înfiinţată în 1991 având ca obiect de activitate fabricarea de construcţii metalice.

Încă de anul trecut s-a vehiculat în spaţiul public ideea potrivit căreia Lidl ar fi interesată să deschidă la Bistriţa ar treilea magazin, iniţial pe terenul pe care acum se află Baza Raoul, în spatele magazinului Kaufland.

Sursa foto: Timp Online

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autostrada Sibiu – Pitești, investiție de 3,34 miliarde de euro : A fost emis acordul de mediu, documentul care deblochează cel mai important proiect rutier al României

Articolul următor

Ministerul Agriculturii dispune de un buget de peste 440 mil. de euro în T1 2019 pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share