Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum va arăta noul stadion Ghencea, investiție de 65 mil. euro. Ar putea fi finalizat în acest an

Planurile anunţate de Compania Naţională de Investiţii (CNI) în privința stadionului Ghencea au fost schimbate, iar suporterii stelişti au postat o imagine cu noua arenă a “militarilor”. Aceştia au anunţat că noua arenă ar putea să fie gata la finalul anului 2019, cu şase luni înainte de Campionatul European din 2020, competiţie din care Bucureştiul va gădui patru meciuri.

Pe pagina de Facebook a celor din “Asociaţia Steliştilor 1947” a fost postat un mesaj în care anunţau că lucrările pentru noul stadion vor începe în primăvară. “În primăvară se preconizează începerea lucrărilor pentru fundația stadionului Steaua și pronosticurile optimiste indică faptul că, până la finele anului, construcția arenei va fi încheiată. Față de macheta inițială, au fost făcute câteva modificări, reproduse și în graficul făcut de AS47”, a fost mesajul postat de fanii Stelei.

Potrivit construtiv.ro, arena va fi ovală și nu va mai avea colțurile care să simbolizeze o stea.
Noul Ghencea va avea 30.500 de locuri și va costa 65 de milioane de euro. Lucrările vor fi efectuate de firma Construcții Erbașu SA și BS Recycling SRL.

Noua arenă va avea o capacitate de 30.500 locuri și va îndeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiții sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4. Astfel, arena va beneficia de un teren de fotbal, cu o lungime de 122 m și o lățime de 68 m, prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare și drenaj, spații pentru echipe și oficiali (vestiare pentru sportivi și arbitri, săli de încălzire indoor, spațiu de recuperare și sală de forță, punct de prim ajutor etc.), spații pentru mass-media (boxă, sală de conferințe, zonă de flash interviu etc.), 300 de locuri dedicate persoanelor cu dizabilități, spații de cazare pentru sportivi (24 de camere), un muzeu al clubului sportiv, spații administrative și spații dedicate publicului (magazine, zona food). În plus, noua arenă va putea găzdui și competiții sportive de rugby.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Oradea a fost tranzitat de 220.000 de pasageri în 2018

Articolul următor

ACAROM: Uzina Dacia de la Mioveni, creştere a producţiei de 6,8%, depăşind 330.000 vehicule

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share