Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marian Pîrvu, noul director general al Depaco, companie a Grupului TeraPlast

Marian Pîrvu a preluat, începând cu luna ianuarie 2019, poziția de director general al producătorului de țigle metalice Depaco, una dintre firmele din Grupul TeraPlast, se anunță într-un comunicat de presă al companiei. 

 

Marian Pîrvu are o experiență vastă, activând de peste 20 de ani în sectorul construcțiilor industriale și rezidențiale, și, de asemenea, o puternică expertiză la nivel internaţional, în rolurile sale anterioare gestionând activităţi în mai multe ţări din regiunea Europei Centrale şi de Est, precum Bulgaria, Ungaria, Cehia, Ucraina, Serbia, Croația, Slovenia sau Slovacia.

Preluarea poziției de Director General al Depaco reprezintă o provocare pe care am acceptat-o cu plăcere și mă bucur să lucrez împreună cu o echipă de profesioniști precum cea a Depaco. Împreună, vom duce mai departe povestea de succes a companiei şi ne propunem ca Wetterbest să-și continue ascensiunea ca brand de referinţă în domeniul acoperişurilor, atât prin continuarea extinderii în România, cât și în regiune. Wetterbest s-a impus pe piața locală și regională prin seriozitate, rigoare, excelenţă industrială, calitate fără compromisuri și respectarea promisiunilor făcute clienților. Vom continua să creştem rămânând fideli acestor angajamente asumate”, a declarat Marian Pîrvu, noul director general al companiei Depaco, așa cum a fost citat în comunicatul de presă.

Depaco este unul dintre principalii producători de sisteme pentru acoperişuri din industria locală, produsele fiind prezente pe piaţă sub brandul Wetterbest.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ștefan Vuza repornește românește Oltchim 

Articolul următor

Traficul de mărfuri în porturile maritime româneşti, în 2018, cifrat la peste 61 de miioane de tone; al treilea cel mai mare volum din ultimii 30 de ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share