Cluj Infrastructura Investitii Ultimele stiri

CNI a scos la licitație contractul pentru proiectarea și execuția Sălii Polivalente din Turda. Contract de peste 55 mil. lei

*Compania Nationala de Investitii a scos la licitație contractul pentru proiectarea si executia Salii Polivalente din Turda. Baza sportiva va avea o capacitate de 3520 de locuri și va fi construită pe strada Stadionului, în proximitatea bazinului de înot și a stadionului municipal. Valoarea contractului este de peste 55 milioane de lei.
CNI organizeaza o licitatie ce vizeaza atribuirea unui contract avand ca obiect proiectare, asistenta tehnica din partea proiectantului si executia de lucrari pentru obiectivul de investitii: „Sala de sport competitionala de nivel international, Baza sportiva Turda”.
Valoarea estimata a contractului este de 55.821.553 de lei, fara TVA si este compusa din: cheltuieli pentru proiectare si asistenta tehnica – 1.946.863 lei, cheltuieli pentru investitia de baza: 52.713.313 lei si organizare de santier: 1.161.377 lei.
Potrivit anuntului de licitatie publicat pe SEAP, termenul-limita pana pentru depunerea ofertelor este 25 februarie.
Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-pret, componenta financiara contand in proportie de 60%,  experienta profesionala – 20%, iar pentru demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului, precum si a unei planificari adecvate a resurselor umane si a activitatilor se acorda 20%, se precizeaza in anunt.

Related posts

Operatorul regional Apaserv Satu Mare pregătește atragerea a 200 mil. euro, fonduri europene

Stefana Muresan

Degustare specială, într-un regal al vinurilor prezente la VINVEST

Stefana Muresan

Gala Best of Business: Consiliul Județean Alba premiază cei mai valoroşi promotori ai economiei judeţului

redactia

Leave a Comment