Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroclubul României, cursuri gratuite de pilotaj şi paraşutism în mai multe județe

Aeroclubul României organizează cursuri gratuite de pilotaj și parașutism pentru tinerii până în 23 de ani. Inclusiv liceeni de clasa a X-a pot învăța să zboare de la cei mai buni piloți pe care îi vedeți evoluând în fiecare an în acrobații spectaculoase la cele mai mari mitinguri aviatice.

 

Oferta este valabilă pentru orașele unde activează Aeroclubul României: Arad, Baia Mare, Brașov, București, Caransebeș, Craiova, Cluj-Napoca, Deva, Iași, Oradea, Târgu-Mureș, Pitești, Ploiești, Satu-Mare, Sibiu, Suceava.

Pentru candidaţii cu vârstele cuprinse între 15 împliniţi (modulul teoretic al cursului poate fi început la vârsta de 15 ani, iar cel practic în zbor / salt la minim 16 ani împliniţi) şi 23 de ani neîmpliniţi, Aeroclubul României oferă posibilitatea efectuării gratuite a cursurilor pentru pentru disciplinele planorism, paraşutism, şi avion ultrauşor, în limita locurilor disponibile în fiecare Aeroclub Teritorial. Criteriul pentru ocuparea locurilor subvenţionate va fi constituit din notele obţinute la examenul de absolvire a modulului teoretic al cursurilor.

În anul 2019 cursurile pentru obţinerea licenţelor se vor desfăşura în trei serii, cu începere în lunile februarie, mai şi august.

Înscrierile pentru prima serie vor avea loc în  perioada 14 ianuarie – 8 februarie. Mai multe detalii, inclusiv despre locaţiile unde se fac înscrierile şi intervalul orar în care se fac acestea pot fi găsite la Aerocluburile Teritoriale, pe site-ul Aeroclubului României, www.aeroclubulromaniei.ro şi la www.facebook.com/Aeroclubul.Romaniei.

Cursuri subvenţionate se vor efectua numai în seria cu începere în luna februarie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autorităţile române au trimis CE, spre aprobare, proiecte de 629 milioane euro în decembrie 2018

Articolul următor

Cluj-Napoca, cel mai ridicat indice al calității vieții din România, în 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share