Cluj Investitii Ultimele stiri

Ion Țiriac vrea să organizeze la Cluj Napoca cel mai mare turneu de tenis feminin din istoria României. Premii de 1 milion de euro

Ion Țiriac va organiza la Cluj Napoca cel mai mare turneu de tenis feminin din istoria României. Omul de afaceri a anunțat că a început discuțiile și a luat legatura cu reprezentantii WTA pentru cumăpărarea unei dintre cele 4 licențe disponibile.

“Vreau sa cumpar anul asta un turneu de tenis. Daca este un turneu indoor, se joaca la Cluj. Am vorbit cu Boc, are sala, are de toate.

WTA face o noua serie de turnee. Va fi cu premii de 1 milion de euro. Sunt 4 turnee, iar eu vreau sa cumpar unul dintre ele, care sa fie la o data buna”, a spus Tiriac, citat de ziare.com.

Prima ediție ar putea avea loc din 2020. Competitia se va disputa pe zgura, daca va fi programata primavara, sau pe hard, daca va fi dupa Wimbledon.

Tiriac a fost prezent in toamna anului trecut la Cluj pentru a discuta cu Emil Boc, insa primarul i-a transmis ca-i ofera doar sprijin logistic, fara sa acorde sume de bani pentru premierea sportivelor.

Related posts

CTP a achiziționat A1 Bucharest Park pentru circa 40 milioane de euro

Ligia Voro

Comisia von der Leyen, aprobată de Parlamentul European

Ligia Voro

Un tablou de Adrian Ghenie a fost vândut cu aproape 3 milioane de euro

Stefana Muresan

Leave a Comment