Sibiu Turism Ultimele stiri

Județul Sibiu își prezintă atuurile turistice în Israel

Destinația turistică regiunea Sibiu va fi promovată în perioada 12-13 februarie la târgul de turism de la Tel Aviv, la standul României.

 

Israelul reprezintă o piață din ce în ce mai atractivă pentru Sibiu, datorită zborurilor directe operate de pe Aeroportul Internațional Sibiu, dar și pentru că destinația răspunde intereselor de călătorie ale israelienilor: orașe istorice cu farmec, cultura locală și tradițiile, patrimoniul evreiesc, sate autentice, biserici fortificate, gastronomia, Carpații și activitățile în natură, activitățile pentru copii și shopping cu specific local.

Prezența la târgul de la Tel Aviv se succede vizitei de descoperire a regiunii Sibiu de către cinci jurnaliști de călătorie de la cele mai importante cotidiane din Israel, organizată de Asociația Județeană de Turism Sibiu la sfârșitul anului 2018.

„Priveliști frumoase, mâncare fantastică, localnici zâmbitori și zboruri low cost. Regiunea Sibiu oferă o atmosferă de vacanță în care timpul pare încremenit” titra Israel Hayom, cel mai citit ziar din țară, după vizita la Sibiu. „Sibiul oferă situri istorice, peisaje ce îți taie respirația, posibilități de drumeție și mâncare excelentă. Este un loc extraordinar din care să începi explorarea orașelor și satelor din Transilvania și păstrează un aer de autenticitate veritabilă. […] Nu te lăsa înșelat de numele nefamiliar, Sibiul este o bijuterie surprinzătoare.” scria corespondentul Mako.

Pe parcursul celor două zile ale târgului de turism, reprezentanții Consiliului Județean Sibiu și ai Asociației Județene de Turism Sibiu vor face cunoscute atracțiile regiunii în fața marelui public și a profesioniștilor din turism.

 

Related posts

Producătorul de lactate Agroserv Măriuţa din Ialomița intră pe piața Clujului cu bani de la BT

redactia

Universitatea Babeş-Bolyai – premiul "Centenar", oferit în cadrul Galei Premiilor Radio România Cultural

Stefana Muresan

Universitatea de Vest din Timișoara a premiat excelența

Stefana Muresan

Leave a Comment