Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Județul Sibiu își prezintă atuurile turistice în Israel

Destinația turistică regiunea Sibiu va fi promovată în perioada 12-13 februarie la târgul de turism de la Tel Aviv, la standul României.

 

Israelul reprezintă o piață din ce în ce mai atractivă pentru Sibiu, datorită zborurilor directe operate de pe Aeroportul Internațional Sibiu, dar și pentru că destinația răspunde intereselor de călătorie ale israelienilor: orașe istorice cu farmec, cultura locală și tradițiile, patrimoniul evreiesc, sate autentice, biserici fortificate, gastronomia, Carpații și activitățile în natură, activitățile pentru copii și shopping cu specific local.

Prezența la târgul de la Tel Aviv se succede vizitei de descoperire a regiunii Sibiu de către cinci jurnaliști de călătorie de la cele mai importante cotidiane din Israel, organizată de Asociația Județeană de Turism Sibiu la sfârșitul anului 2018.

„Priveliști frumoase, mâncare fantastică, localnici zâmbitori și zboruri low cost. Regiunea Sibiu oferă o atmosferă de vacanță în care timpul pare încremenit” titra Israel Hayom, cel mai citit ziar din țară, după vizita la Sibiu. „Sibiul oferă situri istorice, peisaje ce îți taie respirația, posibilități de drumeție și mâncare excelentă. Este un loc extraordinar din care să începi explorarea orașelor și satelor din Transilvania și păstrează un aer de autenticitate veritabilă. […] Nu te lăsa înșelat de numele nefamiliar, Sibiul este o bijuterie surprinzătoare.” scria corespondentul Mako.

Pe parcursul celor două zile ale târgului de turism, reprezentanții Consiliului Județean Sibiu și ai Asociației Județene de Turism Sibiu vor face cunoscute atracțiile regiunii în fața marelui public și a profesioniștilor din turism.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Profesor de la UBB, pe lista Highly Cited Researchers pentru anul 2018

Articolul următor

Primii pași pentru Autostrada Unirii: Licitaţie de 30 milioane lei pentru completarea studiului de fezabilitate pentru un sector din Autostrada A8

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share