Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ministerul Dezvoltării cumpără 56 autobuze electrice pentru Timișoara și Brașov

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a reușit să lanseze licitația pentru „achiziționarea a 56 de autobuze electrice cu lungimea de cca. 18m destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de șes”, pentru Timișoara și Brașov.

 

Conform licitației de pe SEAP – Sistemul Electronic de Achiziții Publice, se are în vedere achiziționarea a două loturi, unul pe Timișoara și altul pe Brașov, iar valoarea totală a contractului este estimată la 184 de milioane de lei fără TVA, adică 219,5 milioane de lei cu tot cu TVA.

Pe lângă cele 44 de autobuze electrice, MDRAP mai cumpără și 15 stații de încărcare rapidă și 44 de stații de încărcare lentă pentru Timișoara, în timp ce la Brașov cumpără, pe lotul 1, 12 autobuze, 4 stații de încărcare rapidă și 12 stații de încărcare lentă.

La jumătatea lunii ianuarie, consilierii locali au adoptat varianta finală a protocolului de parteneriat cu ministerul, hotărârea inițială fiind aprobată încă din iulie 2018.

Acordul se referă la achiziționarea a 44 de autobuze electrice cu lungimea de aproximativ 18 metri, cu o valoare totală de 132 de milioane de lei fără TVA, ceea ce înseamnă 157 de milioane de lei cu tot cu TVA, adică aproximativ 33 de milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Top zece companii care au contribuit la bugetul local al municipiului Alba Iulia în 2018

Articolul următor

Consiliul Județean Timiș înfiinţează un centru-pilot de colectare a fructelor și legumelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share