Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Reloc si-a omologat locomotiva pe baterii pentru manevra feroviara

Compania Reloc SA, cu sediul in Craiova, a anuntat ca a primit certificatul de omologare tehnica pentru locomotiva electrica cu baterii tip LE 310 kW-BAT-RC pentru serviciul de manevra feroviara.

 

Potrivit clubferoviar.ro, locomotiva a fost omologata tehnic de tip in faza preliminara pentru a fi utilizata in domeniul transportului feroviar. Certificatul de omologare tehnica este valabil pana la 6 februarie 2020. Materialul rulant se incadreaza in clasa de risc IA.

Locomotiva poate fi utilizata pe ecartament standard de 1435 mm, viteza maxima de deplasare fiind de 100 km/h. Sarcina maxima pe osie (alimentata cu nisip) este de 17,5 t.

Motorul de tractiune este de tip MAS-T si are o putere nominala de 310kW.  Acesta este alimentat de la un invertor trifazat cu o putere nominala de 350 kW si este racit cu un ventilator cu o putere de 2,2 kW.

Locomotiva este echipata cu 240 baterii de acumulatoare tip Lithium-lon-Cell LFP 3,2 V400 Ah legate in serie fiecare avand o tensiune nominala de 3,2 V si o capacitate nominala de 400Ah.

Noua locomotiva este echipata si cu un sistem de comanda prin radio de la distanta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Iași, contract de peste 38 mil. euro. Invitație lansată producătorilor europeni de tramvaie, inclusiv Astra Vagoane Călători

Articolul următor

Mureș: Senzaționala transformare a unei case vechi de 500 de ani în pensiune

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share