Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

4 kilometri și jumătate din Via Transilvanica, asigurați în doar o săptămână. Tibi Ușeriu a ajutat de pe patul de spital din Canada

În doar o săptămână, din donații s-a asigurat amenajarea a 4 kilometri și jumătate din traseul de drumeții Via Transilvanica. Tibi Ușeriu a dedicat participarea la Yukon Arctic Ultra acestui traseu de drumeții care străbate țara, iar donatorii nu au întârziat să apară.

În primăvara acestui an, Tășuleasa Social continuă amenajarea traseului de drumeții Via Transilvanica, ce se întinde pe 1.000 de kilometri și străbate țara. Este vorba despre 24,4 kilometri, pentru care asociația deja are finanțare.

Tibi Ușeriu, singurul român care a participat la Yukon Arctic Ultra a dedicat participarea la cursa extremă strângerii de fonduri pentru acest drum. Într-o săptămână, donatorii au reușit să susțină amenajarea a aproape 4 kilometri și jumătate, potrivit bihoreanul.ro.

„A trecut o săptămână de când v-am rugat să ne fiți alături, să susținem și să facem cunoscută Via Transilvanica, împreună cu Tibi Ușeriu. Într-o săptămână, am reușit împreună cu dumneavoastră să adunăm contravaloarea pentru 4,4 km de traseu”, precizează Tășuleasa Social, într-o postare pe Facebook.

Potrivit reprezentanților asociației, până în acest moment au fost amenajați 140 de kilometri (134 pe teritoriul județului Bistrița-Năsăud și 6 km în Suceava). Mai rămân 840 de kilometri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibianul Cornel Amariei, unul dintre cei mai influenți tineri ai lumii. A triumfat în competiţia câştigată în trecut de Elvis Presley şi John F. Kennedy

Articolul următor

La Craiova s-a lansat prima locomotivă din lume ce functioneaza cu ulei de bucatarie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share