Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Completează chestionarul Barometrului Startup-urilor din România!

Impact Hub Bucharest, EY Romania și Startarium realizează cea de-a treia ediție a Barometrului Startup-urilor, o analiză la nivel național a ecosistemului antreprenorial care își propune să descopere principalele nevoi, dorințe și oportunități, dar și să contureze profilul antreprenorilor de startup români.

În 2017, s-au înregistrat peste 350 de răspunsuri, care au permis crearea unei imagini mult mai clare despre percepția asupra obstacolelor, a educației, a mediului fiscal și a soluțiilor de finanțare relevante pentru antreprenorii cu startup-uri între 0 și 3 ani din România.

Dacă ai un startup cu o vechime de maximum 3 ani, completează cu răspunsurile tale până pe 15 februarie! Chestionarul care va sta la baza Barometrului Startup-urilor 2019 este disponibil AICI.

Răspunsurile obținute vor reprezenta o resursă relevantă pentru a crea o imagine de ansamblu a antreprenoriatului de startup din România, pentru a atrage atenția asupra provocărilor celor mai frecvente, pentru a menține sau a îmbunătăți eforturile deja existente în piață pentru a construi un mediu puternic, sustenabil și în continuă dezvoltare.

Rezultatele vor fi făcute publice în luna martie, atât online, cât și în cadrul unui eveniment cu participare gratuită, ce va avea loc la Impact Hub Bucharest.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Colaborare România - Coreea de Sud pentru creșterea productivității

Articolul următor

Planul celui mai bogat cioban din România: supra-rasa de oaie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share