Antreprenori

Completează chestionarul Barometrului Startup-urilor din România!

Impact Hub Bucharest, EY Romania și Startarium realizează cea de-a treia ediție a Barometrului Startup-urilor, o analiză la nivel național a ecosistemului antreprenorial care își propune să descopere principalele nevoi, dorințe și oportunități, dar și să contureze profilul antreprenorilor de startup români.

În 2017, s-au înregistrat peste 350 de răspunsuri, care au permis crearea unei imagini mult mai clare despre percepția asupra obstacolelor, a educației, a mediului fiscal și a soluțiilor de finanțare relevante pentru antreprenorii cu startup-uri între 0 și 3 ani din România.

Dacă ai un startup cu o vechime de maximum 3 ani, completează cu răspunsurile tale până pe 15 februarie! Chestionarul care va sta la baza Barometrului Startup-urilor 2019 este disponibil AICI.

Răspunsurile obținute vor reprezenta o resursă relevantă pentru a crea o imagine de ansamblu a antreprenoriatului de startup din România, pentru a atrage atenția asupra provocărilor celor mai frecvente, pentru a menține sau a îmbunătăți eforturile deja existente în piață pentru a construi un mediu puternic, sustenabil și în continuă dezvoltare.

Rezultatele vor fi făcute publice în luna martie, atât online, cât și în cadrul unui eveniment cu participare gratuită, ce va avea loc la Impact Hub Bucharest.

Related posts

Femeile de afaceri clujene au adus echipamente pentru spitale

Nora Dumitrescu

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu va finanța în jur de 75 de antreprenori cu câte 40.000 de euro

Stefana Muresan

Compania Canadiană Celestica face concedieri colective la Borş

Traian Dan

Leave a Comment