Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ştefan-Radu Oprea prezidează Reuniunea informală a Miniștrilor Comerțului din țările membre UE

Miniştrii Comerţului din Uniunea Europeană se reunesc la Bucureşti, în perioada 21-22 februarie, în contextul exercitării de către România a Preşedinţiei la Consiliul UE, la Reuniunea informală ce va fi prezidată de Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Conform unui comunicat al Preşedinţiei române, la reuniune va participa şi Cecilia Malmström, comisar european pentru comerţ.

Joi, 21 februarie, la Palatul Regal, va avea loc cina informală, la care vor mai participa Roberto Azevedo, director general al Organizaţiei Mondiale a Comerţului, şi Bernd Lange, preşedintele Comisiei INTA a Parlamentului European.

Vineri, miniştrii Comerţului se vor reuni la Palatul Parlamentului pentru a discuta despre procesul de modernizare a OMC şi relaţiile comerciale dintre UE şi SUA. În timpul dejunului de lucru, vor fi abordate negocierile comerciale în curs ale UE şi ultimele evoluţii legate de iniţiativa UE “Totul în afară de arme”.

În marja evenimentului, joi se va desfăşura, la Biblioteca Centrală Universitară “Carol I”, sesiunea de Dialoguri cu Cetăţenii, organizată de Comisia Europeană, la care vor participa comisarul Cecilia Malmstrom şi ministrul Ştefan-Radu Oprea.

De asemenea, în după-amiaza zilei de joi, va avea loc şi un briefing de presă susţinut de Roberto Azevedo şi de Ştefan Radu Oprea, pe tema procesului de modernizare a Organizaţiei Mondiale a Comerţului (OMC).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Devierea Someşului Mic pentru extinderea Aeroportului Cluj-Napoca, buget de 110 milioane de lei

Articolul următor

Anghel (BVB): 2019 va fi cel mai bun an din ultimul deceniu pentru emisiunile de obligaţiuni listate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share