Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Swiss Capital, premiat la deschiderea Anului Bursier 2019

Swiss Capital a câştigat marți seara, în cadrului evenimentului de deschidere a Anului Bursier 2019, care a avut loc la Teatrul Național din București, Premiul pentru Participantul cu cea mai mare valoare tranzacționată. Premiul a fost ridicat de către mureşeanul Mircea Solovăstru.

 

Trofeul a fost înmânat de către Alexandru Bîrsan, Partner, Head of Corporate and M&A department la PeliFilip. Iar motivația a fost următoarea: “Pentru intermedierea cu succes a pachetului de acțiuni ALRO și pentru realizarea unor tranzacții semnificative, care au depășit 6,3 miliarde de lei într-un singur an. Premiul pentru Participantul cu cea mai mare valoare tranzacționată pe piața de acțiuni a BVB în 2018 se acordă: SWISS CAPITAL”.

 

Mircea Solovăstru spus după primirea premiului: “6,3 miliarde de lei. O sumă importantă și un succes pentru Swiss Capital. Evident, în spatele reușitei stă o întreagă echipă pe care o reprezint astăzi în față dumneavoastră și căreia îi mulțumesc. Sunt multe ore de muncă și suntem bucuroși când ceea ce facem este apreciat. Este important pentru noi, cei care activăm în această lume a pieței de capital, să reușim să învățăm din succesul fiecăruia și să ajungem să folosim experiențele dobândite în proiecte de dezvoltare ulterioare.”

Vom reveni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Sibiu cumpără 10 autobuze de la producătorul român BMC Truck & Bus

Articolul următor

Lărgirea drumului Timișoara - Moșnița Nouă a depășit o barieră birocratică majoră. Urmează licitația pentru execuție

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share