Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transavia, investiție într-o sală de conferințe pentru Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

La Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, col. Marcel Domșa – comandant și dr. ing. Ioan Popa – patronul companiei Transavia au tăiat panglica prin care a fost dată în folosință o sală de conferințe dotată la cele mai înalte standarde, realizată cu sprijinul financiar al firmei, în baza unui parteneriat încheiat între cele două unități de elită, la inițiativa patronului acesteia, scrie Ziarul Unirea.

 

Comandantul liceului a precizat că, în privința calității lucrărilor, și-a dorit ca această investiție să se ridice la înălțimea numelui companiei Transavia și standardelor acesteia, mărturisind că nu i-a fost ușor să găsească o firmă de construcții serioasă, iar administratorul acesteia a fost prezent la inaugurare.

„Eu mă bucur că am putut fi util cu această, eu îi zic investiție simbolică, la nivelul de investiții pe care eu sunt obișnuit să le fac, sigur, nu de pomană, ci în folosul companiei, sumele acestea sunt derizorii, dar mă bucur că am putut fi util. (…). Vreau să știți că atât eu, personal, cât și compania care îmi aparține facem sponsorizări și construim diverse până la 1 milion de euro pe an, ceea ce nu cred că este puțin și mi-aș dori ca foarte mulți români să aibă posibilitatea și, implicit, dacă are posibilitatea, și dorința, să facă câte ceva pentru societate de o asemenea sumă. (…) Ajutăm foarte mulți oameni și copii cu probleme, ajutăm sistemul de învățământ, ajutăm sistemul de sănătate, ajutăm și sportivi”, a spus Ioan Popa.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ansamblu rezidențial în stil toscan, la Arad

Articolul următor

La Casa Maniu s-a făcut, din nou, lumină

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share