Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IPSOS INTERACTIVE SERVICES PRELUNGEŞTE PARTENERIATUL CU CA IMMO

Ipsos Interactive Services (IIS), a treia companie din lume în domeniul cercetărilor şi studiilor de piață a decis să prelungească contractul de închiriere pentru sediul companiei din cadrul clădirii Riverplace, deținută de CA Immo. Procesul de analiză şi închiriere a fost asistat de compania de consultanţă imobiliară Griffes.

 

Compania de origine franceză Ipsos are o prezență extinsă, în peste 89 de țări, angajând în total peste 16.000 de specialişti care deservesc peste 5.000 de clienți. Compania are calitatea de chiriaş în portofoliul CA Immo încă din anul 2007 şi a prelungit contractul de închiriere pentru suprafața de birouri de 6.000 mp ocupată, cu un termen suplimentar de 6 ani.

Parteneriatul cu CA Immo reprezintă un element care conferă stabilitate şi încredere afacerilor Ipsos în Romania, deoarece spațiul de birouri este o componentă esențială în desfăşurarea activităților IIS, precum şi în atragerea de noi candidați”, a menționat Ileana Pârvu, Managing Director, Ipsos Interactive Services, care a coordonat procesul de partea chiriaşului.

CA Immo este specializată în proprietăți de birouri deținute în capitalele Europei Centrale și are sucursale în șase țări din centrul Europei. Compania deține in portofoliu proprietăți de referință de clasă A, cu amplasament central, caracteristici arhitecturale unice şi specificații tehnice de ultima generație, printre care se numără şi Riverplace. Riverplace este un ansamblu de 47.000 mp închiriabili format din două clădiri care beneficiază de o infrastructură excelentă, amplasată în zona foarte dinamică centru-vest a capitalei.

Ne bucurăm şi suntem onorați să continuăm parteneriatul cu grupul Ipsos. Aceasta arată, pe de o parte, faptul că investițiile susținute şi relația deosebită cu clienții nostri reconfirmă încrederea pe termen lung pe care o au în echipă şi, pe de altă parte, faptul că proprietatea Riverplace este o platformă bună de creştere pentru companiile care îşi au sediul aici“, a afirmat Marian Roman, Managing Director CA Immo Romania.

Riverplace este o clădire consacrată ca fiind una dintre cele mai bune proprietăți din zona de centru-vest a Bucureştiului, cu o rată foarte ridicată de reînnoire a contractelor chiriaşilor de-a lungul timpului, încă dinainte de afirmarea zonei ca una de birouri. Suntem bucuroşi că am contribuit la definirea nevoilor Ipsos pentru următorii ani, iar strategia şi concluzia comună la care am ajuns a relevat Riverplace ca fiind cea mai bună soluție imobiliară pentru planurile companiei “, a declarat Andreea Păun, Managing Partner Griffes.

Clădirea Riverplace oferă o atmosferă de campus şi accesibilitate foarte bună, iar prin certificarea BREAM, împreună cu suprafețele generoase pe etaj, oferă numeroase beneficii chiriaşilor cu densitate mare si nevoi de productivitate crescută.

 

Portofoliul de proprietăți generatoare de venit al CA Immo, de aproximativ 3,4 miliarde de euro, se caracterizează prin clădiri de birouri mari, localizate în interiorul oraşului (aproape 90% din portofoliul total) în orașele metropolitane din Europa Centrală. Aproximativ 49% din portofoliu se află în Europa Centrală și de Est, 35% în Germania și 16% în Austria. Cu o rată de ocupare de peste 94%, portofoliul este aproape plin. Aproape 80% din clădirile de birouri au primit certificate de durabilitate conform DGNB, LEED sau BREEAM. Incluzând şi proiectele aflate în curs de dezvoltare (clădiri în construcție şi reserve de teren), CA Immo controlează active în valoare de aproximativ 4,1 miliarde de euro (rata de ocupare și certificare: cifre preliminare la 31 decembrie 2018, toate celelalte cifre-cheie la 30 septembrie 2018).

 

Ipsos este a treia cea mai mare companie din domeniul cercetării de piață și a opiniei publice. Compania are o prezență puternică în 89 de țări, 16.600 de angajați și peste 5.000 de clienți în întreaga lume.

Ca parte a grupului Ipsos, Ipsos Interactive Services (IIS) explorează și implementează tehnici inovatoare și interactive de colectare a datelor pentru mediul online și mobil. Ipsos Interactive Services (IIS) este o rețea globală cu birouri locale din 28 de țări din întreaga lume și peste 1.700 de profesioniști pasionați de domeniul cercetării online și mobile (din care peste 1.000 numai în România).

 

Griffes este compania de consultanţă imobiliară fondată în 2016 de Andreea Păun, în urma unei experienţe de peste 12 ani în domeniul imobiliar (segmentul de birouri) şi comunicare. Printre clienţii asistaţi de Griffes în procesele de dezvoltare sau set-up de operaţiuni în România, se numără compania compania de IT & outsourcing Wipro Technologies, concernul japonez de de software NTT Data, Pole to Win, DHL sau operatorul britanic de plăţi PayPoint România. Din portofoliul de cladiri de birouri fac parte cladirea Unirii View, ansamblul Record Park din Cluj Napoca si cladirea The Mark din centrul Bucurestiului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibiul va avea un sistem de camere inteligente, investiție de 12 milioane de euro

Articolul următor

Cel mai bogat român, Ion Ţiriac, a urcat 49 de poziții în topul Forbes. Avere estimată la 1,2 miliarde de dolari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share