Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj-Napoca: Marty, restaurantul-seră din Piața Muzeului

Marty Restaurants, cel mai mare lanţ de restaurante din Cluj-Napoca, controlat de antreprenorul Marcelus Suciu, a inaugurat un nou restaurant, în Piața Muzeului. Aspectul localului se aseamănă cu o seră, cu plante amplasate în zona tavanului și a peretelui de piatră. Multe dintre fructe sau legumele uscate folosite la băuturi și mâncăruri se află la vedere, precum și ingredientele (plante aromatice, piper colorat).  

”Dragostea noastră pentru frumos și bucate alese nu cunoaște limite, iar cea mai mare bucurie este să împărtășim această dragoste cu tine. Pășește cu inima deschisă în noul nostru restaurant și fii fără griji, pentru că în orice loc privești, vei avea ceva de văzut. Suntem mândri și recunoscători pentru șansa ce ni s-a dat și de abia așteptăm să te avem la noi în casă”, au transmis reprezentanții Marty Restaurants, într-o postare pe facebook.

Marty este un lanț de restaurante cu specific italian-american, cu încasări în 2017 de 12 mil. euro, controlat de antreprenorul Marcelus Suciu.

Sursa Foto: Facebook

Total
64
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Ce ar trebui să știi despre campania „Te răcorești și reîmpădurești”

Articolul următor

Trei noi autostrăzi, votate: București-Brașov, Brașov-Bacău și Autostrada Satu Mare-Suceava

Citește și:
Citeste mai mult
Propunere inedită de turism la Timișoara. Vizitați zona metropolitană folosind transportul în comun Asociația pentru Promovarea Turismului Timiș…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
64
Share