Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Austriecii de la Porr Construct vor construi secțiunea I a autostrăzii Sibiu – Pitești

La șapte zile după depunerea contestației împotriva atribuirii contractului de proiectare și execuție a secțiunii I a autostrăzii Sibiu – Pitești, reprezentanții SC Construcții SA au decis să își retragă plângerea depusă la Consiliul național de soluționare a contestațiilor (CNSC). Judecătorii CNSC, prin urmare, au închis dosarul în care cei de la Construcții SA contestau atribuirea contractului către austriecii de la Porr Construct SRL, potrivit Economica.net.

Cum o altă contestație nu a mai fost depusă, iar termenul pentru această fază s-a încheiat, Compania națională de administrare a infrastructurii rutiere are deschisă calea semnării contractului pentru care cei de la Porr Construct au cerut 612,6 milioane de lei fără TVA (echivalentul a 129 milioane Euro fără TVA, având un cost/ km de 9,7 milioane euro fără TVA).

Lotul 1 aferent Secțiunii 1 se întinde între km. 0+000 – km. 13+170, iar traseul autostrăzii va începe în zona localității Șelimbăr, la intersecția cu centura Sibiu. Aliniamentul se continuă la vest de Drumul național DN7, în paralel cu acesta, fiind amplasat într-o zonă colinară până la km 6, în zona localității Veștem. În continuare, traseul autostrăzii traversează la vest de Tălmaciu, drumul județean DJ 105G, Avrig – Marșa – Tălmaciu – Sadu până în zona Boița unde este prevăzut un nod rutier ce asigură conectivitatea temporară a autostrăzii Sibiu-Pitești cu DN7.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cartoful rezistent la secetă, creat de Institutul Cartofului Braşov

Articolul următor

FAN Courier investește 6 mil. euro într-un depozit la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share