Auto

Dacia papamobil pentru Suveranul Pontif

*Dacia Renault care lucrează la două papamobile cu care Suveranul Pontif va vizita România.

 

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a declarat ieri că sunt aşteptaţi 150.000 de oameni care să participe la vizita de 90 de minute a Suveranului Pontif, iar reprezentanţii Episcopiei Romano-Catolice au confirmat că este vorba de persoane din toată ţările împrejurătoare şi din toate părţile ţării care şi-au manifestat deja intenţia de a veni la Iaşi. Potrivit edilului, papamobilul va fi o maşină românească, scrie Ziarul de Iași.

„Tot ceea ce ne dorim e să transmitem mesajul că Iaşul şi România sunt vizibile ca elemente de identitate. Voi face o dezvăluire, papamobilul va fi românesc. Este promisiunea grupului Dacia Renault, care deja lucrează la cele două papamobile cu ajutorul cărora Papa Francisc va vizita România”, a declarat Mihai Chirica, primarul din Iași, în conferinţa de presă organizată de Dieceza Romano-Catolică Iaşi.

Este vorba de două Dacia Duster albe, fără habitaclu, în locul lor fiind amplasaţi doi pereţi verticali, care vor fi construite la uzinele de la Piteşti şi care vor fi ulterior donate de către grup Vaticanului pentru uzul ulterior al Papei Francisc. Reprezentanţii companiei au confirmat pentru „Ziarul de Iaşi” existenţa unor discuţii,

Related posts

O firmă din Parcul Industrial Oradea va da salarii de peste 3.000 de euro

Traian Dan

SIXT Group România lansează ATELIERUL UNION MOTORS

redactia

Stabilus România, în liga premier a industriei auto

Stefana Muresan

Leave a Comment