Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Papa Francisc, aproape 50 de milioane de urmăritori pe Twitter

Papa Francisc are aproape 50 de milioane de urmăritori pe Twitter. De asemenea, reuşeşte să atragă atenţia copiilor. Şi a adolescenţilor care se inghesuie în multime să-i dea personal scrisori. Tot el a binecuvântat un copil prin intermediul telefonului. 

“Internetul şi reţelele sociale sunt un dar de la Dumnezeu, dacă sunt folosite cu înţelepciune”, a spus Papa Francisc şi el chiar asta face.

Întocmai precum Sfântul al cărui nume îl poartă, de 7 ani pune omul în centrul Bisericii, şi aduce Biserica în mijlocul oamenilor. Mângâie rănile celor bolnavi şi adună copiii în jurul lui iar tinerii sunt electrizaţi de prezenţa lui, fizică şi virtuală.

“Avem idoli, intre ghilimele, avem artisti pe care ii urmarim, fiecare dintre cei care privesc acum au oameni pe care ii urmaresc, ar dori sa fie ca ei. În aceasta idee, Papa Francisc este mai aproape de ce ar insemna Isus pe pamant” a spus Francisc Doboş, purtător de cuvânt Arhiepiscopia Romano-Catolică.

“60 de milioane de oameni primesc pe smatphone-ul lor mesajul Papei şi credem că asta este minunat!” a spus Ahriepiscopul Claudio Celli, şef comunicare social media Vatican.

Ceea ce îl face al doilea cel mai urmărit lider al lumii, după preşedintele american, Donald Trump.

A reuşit, în special, prin contul @Pontifex, de pe reţeaua de microblogging Twitter, cont disponibil în 9 limbi, inclusiv în latină şi arabă. Un mesaj, în limba engleză, este redistribuit aproape instantaneu, în medie, de 6.462 de ori.

Sursa: Observator.tv

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

40 Belgian students from Ghent University choose Brasov and Bucharest for an entrepreneurial bootcamp : a true first event

Articolul următor

PropTech România organizează în București primul hackathon de real-estate din Europa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share