Eveniment

Cel mai avansat robot social din lume va fi prezent la Bucharest Tech Week 2019

Cea de-a patra ediție a Bucharest Tech Week aduce în atenția profesioniștilor din mediul de business cele mai noi tendințe în tehnologie, împărtășite de peste 30 de experți internaționali. Una dintre vedetele ediției va fi Furhat, un robot înzestrat cu inteligență artificială, cu abilități sociale, și capacitatea de a interacționa cu oamenii într-un mod empatic: vorbind, ascultând, exprimând emoții și menținând contactul vizual. Creat de laboratoarele Furhat Robotics, acest invitat special de la Bucharest Tech Week 2019 are aplicabilitate multiplă: poate fi trainer pentru angajați sau poate întâmpina turiștii în puncte de tranzit (aeroporturi, gări, hoteluri) prin oferirea de informații precise și orientare în urmărirea traseului dorit.

 

În 21 și 22 mai, la Bucharest Tech Week, Furhat va interacționa cu participanții de la primele două conferințe de business din săptămâna tehnologiei de la Radisson Blu Hotel:

 

  • La Innovation Summit, în 21 mai, se va dezbate viitorul roboților sociali și cum platforma Furhat Robotics redefinește raportarea oamenilor la tehnologie.

 

  • La HR Masters Summit, în 22 mai, subiectul de discuție este recrutarea obiectivă(Unbiased Recruitment), Furhat Robotics dezvoltând un robot care reușește să rămână imparțial în situațiile de interviu cu persoane din culturi diferite decât cea a angajatorului.

 

Suntem încântați să ne alăturăm Bucharest Tech Week 2019. Un festival de tehnologie atât de amplu și divers este locul în care Furhat se integrează perfect, alături de profesioniști pasionați de tehnologie. Furhat este dovada că roboții sociali sunt nu doar o proiecție pentru viitor, ci sunt deja o realitate concretă din ce în ce mai răspândită, perfecționându-și constant tehnologiile, ajungând astfel să fie folosiți în domenii de activitate din ce în ce mai diverse. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim viziunea cu pasionații de tehnologii inovatoare prezenți la festival. Ne vedem acolo!” ne-au împărtășit reprezentanții Furhat Robotics Labs din Stockholm.

În materialul video de mai jos puteți face cunoștință cu robotul social invitat special la Bucharest Tech Week 2019 : https://www.youtube.com/watch?v=Rb8_wIt_O7U .

Această ediție a Bucharest Tech Week reunește experți internaționali de la companii precum Agenția Spațială Europeană (ESA), Google, Microsoft, Spotify, sau LinkedIn. Între 21 și 24 mai, la Radisson Blu Hotel, sunt așteptați peste 45 de speakeri internaționali și locali din diverse domenii de activitate, precum: Inovație, HR, FinTech, Java și .NET.

Pe scena celor cinci summituri de business organizate în cadrul Bucharest Tech Week vor urca peste 30 de speakeri internaționali de renume, experți în domeniile lor de activitate, precum:

  • Frank M. Salzgeber – ESA, Cliff Redeker –Google, Lea Sandell – LEGO Group, Dmitri Pivovarov – Bolt, Rakhi Rajani – McKinsey&Co (Innovation Summit) ;
  • Amina Zamani – LinkedIn, Burak Bakkaloglu – Ericsson, Johan Sellgren – Spotify, Andrew Mellen – Productivity Expert, Dr. Nick van Dam – IE University (HR Masters Summit);
  • Anna Maj – PwC, Dharmesh Mistry – Temenos, Eddy Travia – Consilium, Andy Bryant – bitFlyer, Dan Morgan – Ripple, Che Sidanius – Refinitiv, Martin Koderisch – Edgar, Dunn&Co (Fintech Summit);
  • Reza Rahman – Microsoft, Dr. Heinz M. Kabutz – JavaSpecialists.EU, Jens Schauder – Pivotal, Roberto Cortez – Java Champion, Mert Çalışkan – Opsgenie Champion (Java Summit);
  • Dmitry Soshnikov – Microsoft, Gunnar Peipman – Microsoft MVP, Roberto Freato – Microsoft MVP (.NET Summit);

Sunt încântată să iau parte la Bucharest Tech Week 2019. Apreciez aspectele interdisciplinare ale evenimentului la care participă numeroși experți și lideri de opinie. Combinația dintre Business Summits (e.g. FinTech, Innovation, HR), Tech Expo și multitudinea de evenimente partenere face din Bucharest Tech Week un eveniment pluridimensional, bogat în conținut și complex. Aștept cu interes să schimb opinii cu alți reprezentanți din industria tehnologiilor inovatoare care se vor reuni în București în luna mai. Dincolo de perspectiva FinTech, descopăr cu încântare că și tematicile de HR ocupă o dimensiune importantă pe agenda summiturilor de business, ținând cont de provocările actuale ale recrutării și retenției angajaților talentați în sectoarele tehnologice.”a declarat Anna Maj, FinTech & Payments Leader la PwC și Speaker în cadrul FinTech Summit.

 

La conferințele de business ce vor avea loc în cadrul Bucharest Tech Week, profesioniștii interesați de inovații tehnologice vor afla tendințe globale pe teme precum: aplicabilitatea tehnologiei spațiale ca un catalizator al inovației în business, utilizarea instrumentelor LinkedIn în implementarea cu succes a diverselor inițiative privind diversitatea ș incluziunea în echipe, expansiunea fenomenului Open Banking (APIs), aplicatii Java EE in Azure sau Robotic Process Automation (RPA).

 

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare:

www.techweek.ro
Facebook.com/TechWeekRO
Facebook EventBucharest Technology Week 2019

 

Partenerii summiturilor de business din cadrul Bucharest Tech Week 2019 sunt:

IQOS – INNOVATION SUMMIT PARTNER

METRO SYSTEMS – JAVA SUMMIT PARTNER

UiPath – .NET SUMMIT PARTNER

 

Sponsorii Bucharest Tech Week 2019 sunt:

Microsoft, Engie, AirMotion, Moldova IT Park, Michelin, Electromagnetica, Luxoft, mirro, pAIdAnalytix, Auka, eSolutions, ApPello, 2checkout, bitMahavi, Fitbit, Wolf Theiss, Trencadis

 

L’OR – Networking & Coffee Partner

Bright Agency – Digital Partner

VIVA Telecom – Internet Partner

 

De peste 10 ani în industria evenimentelor, UNIVERSUM Events are ca fundament arhitectura de evenimente corporate.

Sub umbrela UNIVERSUM au luat formă conceptele proprii și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți.

Concepte proprii:

Festivalul Bucharest Tech Week, ajuns la a patra ediție, care mobilizează comunitatea tech din Capitală;

Internet & Mobile World – cea mai prestigioasă marcă a companiei, fiind în același timp și cea mai amplă expo-conferință B2B dedicată soluțiilor IT și digitale din regiune;

MyConnector, o platformă online dedicată evenimentelor, care operează accesul la evenimente, de la înregistrarea online până la accesul în eveniment.

Compania este reprezentatul unic în România al celei mai mari licențe de team building din lume, Catalyst Teambuilding Global, deținând un portofoliu de peste 150 de concepte ce pot fi personalizate pe specificațiile clienților.

 

Related posts

NRCC – BRCC Night of the SMEs in Cluj, 23rd of March

Ionut Oprea

În 10 mai la Cugir si Sebes – “Noaptea Lungă a Industriei” la Star Transmission şi Star Assembly

Stefana Muresan

CMPG va elabora strategia de dezvoltare a Sălajului

Nora Dumitrescu

Companiile investesc in evenimente de business

Ionut Oprea

Lansarea Barometrului de opinie publica al Academiei Romane

Stefana Muresan

Acceleratorul BCR-InnovX se extinde cu program de incubare la Iași pentru antreprenorii pasionați de IT și tehnologie din regiunea Moldova

Papuc Irina

PRIA Copyright and Intellectual Property

Ionut Oprea

VINTEST 2018 – VIN la EXPO! Iubesc Vinul Românesc

redactia

Sales & Marketing Conference

Transilvania Business

PRIA Drugs and Medicine Publicity

Ionut Oprea

David Ciceo: Aeroportul Avram Iancu, proiect privind transportul intermodal de marfă

Stefana Muresan

BVB: Banca Transilvania şi Romgaz – Cele mai semnificative tranzacţii la inchidere

Stefana Muresan

Solutii inovatoare de tip Smart City in standul Telekom Romania, partener principal IMWorld 2017

Stefana Muresan

De 1 iunie elevii din 19 județe organizează evenimente pentru comunitate

Stefana Muresan

B | Teodosescu, Tulbure și Mik, noua conducere a AOR

Transilvania Business

Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer

ACCELERATE. Sales Conference

Transilvania Business

Prințul Charles a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UBB

Stefana Muresan

World Credit Congress & Exhibition, eveniment dedicat managementului riscului de credit

Aeroportul Internațional "Avram Iancu", zboruri către 10 destinații de vacanță din Turcia, Grecia și Egipt

Stefana Muresan

Quality Academy – Beneficii si Repere

Zilele Inteligenței Artificiale Românești – Dezvoltarea comunității AI din România

Ligia Voro

Muzeul Țării Secașelor din Miercurea Sibiului

Stefana Muresan

„Smart Talks”, antreprenoriat pe bune la Oradea

Traian Dan

Leave a Comment