Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CJ Cluj a alocat 100.000 de lei pentru reconstrucția catedralei Notre-Dame

Consiliul Județean Cluj a aprobat alocarea a 100.000 de lei din bugetul pe acest an pentru reconstrucția catedralei Notre-Dame din Paris, distrusă în urma unui incendiu, potrivit Mediafax. 

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vakar Istvan, cel care a propus, miercuri, amendamentul privind alocarea unei sume pentru Notre-Dame la proiectul de hotărâre privind bugetul județului Cluj pe anul 2019, a declarat că banii se iau de la capitolul funcționare al deliberativului județean.

„Am văzut drama din Paris, incendiul de la catedrala Notre-Dame, o tragedie a creștinătății și am propus CJ Cluj, ca și creștin și catolic, alocarea a 100.000 de lei (peste 21.000 de euro – n.r.) pentru reconstrucția bisericii pariziene. Este un gest simbolic pe care județul Cluj îl poate face pentru catedrala Notre Dame din Paris. Trebuie să vedem, din punct de vedere juridic, cum se poate da această sumă. Consiliul Județean Cluj a aprobat propunerea mea, votul fiind unul foarte important. Banii se iau de la capitolul funcționare al CJ”, a spus Vakar, potrivit sursei citate.

Foto: Hepta
Total
41
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

30.000 de lalele colorează Grădina Botanică din Cluj

Articolul următor

Frații Micula investesc 20 mil. euro într-un proiect rezidențial la Oradea

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
41
Share