Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Finanțare de până la 200.000 de euro pentru microîntreprinderi, din fonduri europene

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a lansat un nou apel de proiecte pentru finanţarea microîntreprinderilor, în valoare de până la 200.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă transmis de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADRVEST).

Prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 – Prioritatea de investiţii 2.1.A, destinată microîntreprinderilor, vor putea solicita finanţare societăţile comerciale şi cooperative care se încadrează în categoria microîntreprinderilor, pentru construirea, modernizarea şi extinderea spaţiilor de producţie sau prestare servicii, dotarea cu active corporale sau necorporale, inclusiv instrumente de comercializare on-line.

Valoarea minimă eligibilă a unui proiect va fi de 25.000 de euro. Pentru valoarea maximă a finanţării nerambursabile solicitate, microîntreprinderile trebuie să respecte normele de acordare a ajutorului de minimis şi anume valoarea maximă a ajutorului de minimis ce poate fi acordat unei întreprinderi unice, din fonduri publice, pe o perioadă de 3 ani fiscali consecutivi (ultimii 2 ani fiscali înainte de data depunerii cererii de finanţare şi anul curent depunerii cererii de finanţare) va fi de 200.000 de euro, echivalent în lei.

Finanţarea nerambursabilă solicitată de microîntreprinderi poate să reprezinte cel mult 90% din valoarea eligibilă a proiectului. Proiectele vor putea fi depuse în perioada 8 iulie-8 noiembrie 2019.

Total
83
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Rectorul UBB, Ioan-Aurel Pop, și-a lansat ultimul volum, închinat Unirii

Articolul următor

Turcii de la Durmazlar vor să participe la licitații pentru tramvaie în Arad, Timişoara, Brăila şi Craiova

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
83
Share