Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj: Cazare gratuită pentru părinții copiilor internați la Oncologie

Părinții care au copiii la tratament oncologic la Cluj-Napoca se vor putea caza gratuit într-o casă în apropierea Institutului Oncologic „Ion Chiricuță” pe perioada efectuării tratamentului copiilor.

Primăria Cluj-Napoca, prin Direcţia de Asistenţă Socială, în parteneriat cu I.O.C.N. şi Asociaţia umanitară “Alexandru Damian” intenționează să construiască o casă în apropierea Institutului, pe strada. Republicii, unde să se poată caza gratuit părinții care sunt în nevoie, pe perioada efectuării tratamentului copiilor.

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Acordului de parteneriat necesar implementării Programului social „Casa părinților” este supus aprobării Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca în următoarea ședință.

“Terenul aflat în administrarea municipalității clujene care va fi pus la dispoziția programului „Casa Părinților” este situat pe strada Republicii. Prin acest proiect, familiile care au nevoie de cazare temporară la Cluj pentru tratamentul copiilor la Institutul Oncologic vor avea la dispoziție camere (capacitați de 2-5 persoane) cu băi proprii, bucătărie, spațiu de joacă, bibliotecă, internet, cameră pentru spălat, uscat haine și alte spații comune și dotări necesare pentru asigurarea unor condiții cât mai aproape de nevoile acestor oameni. Cazarea va fi gratuită, iar Primăria va asigura totodată contravaloarea consumului de utilități.

Urmărim să oferim sprijin familiilor care au copiii internați la Institutul Oncologic „Ion Chiricuță” prin parteneriatul dintre Primăria Cluj-Napoca prin Direcţia de Asistenţă Socială, I.O.C.N. şi Asociaţia umanitară “Alexandru Damian” pentru construirea unei case în apropierea Institutului, pe str. Republicii, unde să se poată caza gratuit părinții care sunt în nevoie, pe perioada efectuării tratamentului copiilor”, precizează Primăria Cluj-Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Creșă din materiale ecologice de 1 milion de euro în Cluj-Napoca

Articolul următor

Satu Mare: Alu Menziken investește în două hale noi la Medieşu Aurit

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share