Real Estate Sibiu

CTP construiește un nou parc lângă Sibiu, cu o investiție totală de circa 23 milioane euro

CTPark Sibiu II prinde contur, primul depozit de clasă A este deja ridicat și gata să își primească primii chiriași în circa două luni. Proprietatea este situată la 4 kilometri de centrul municipiului Sibiu, în zona industrială de vest, pe teritoriul administrativ al comunei Cristian și în apropierea aeroportului, având acces facil la autostrada A1. Parcul are o suprafață totală de 9 hectare, iar în prima etapă sunt construiți 13.200 mp închiriabili. În prezent, doar 2.600 mp mai sunt disponibili, restul spațiului fiind deja închiriat către două companii. În momentul finalizării tuturor clădirilor din parc, investiția în dezvoltarea sa va totaliza circa 23 milioane euro. Aceasta este cea de-a doua investiție a CTP în Sibiu, după extinderea unei fabrici finalizate anul trecut, dar este primul parc logistic cu mai mulți chiriași al CTP, de clasă A, din zonă.  

 

CTP continuă procesul de creștere și în 2019, după ce începutul anului a marcat atingerea unui prag istoric pentru activitatea companiei în România: 1 milion mp, suprafață construită în 15 parcuri. Astfel, la începutul celui de-al doilea semestru din 2019, dezvoltatorul va finaliza construcția a
13.200 mp, dintre care 10.600 mp au fost deja preînchiriați. Spațiile sunt construite respectând cele mai înalte standarde de calitate ale construcției și de eficiență energetică care reprezintă specificații standard CTP, de calitate excelentă, unică pe piața din Sibiu.

“Clienții noștri au nevoie de spații logistice de cea mai bună calitate, acolo unde se stabilesc, așa că ne-am decis să le oferim produsele noastre excepționale și la Sibiu. Avem o amplasare foarte bună, unde construim de la zero toată infrastructura unui parc logistic modern. Parcul va avea în total trei clădiri, iar prima dintre ele este deja ridicată și închiriată în proporție de 80%, către doi clienți care se vor muta anul acesta. Parcul din Sibiu va oferi chiriașilor săi aceeași calitate CTP de care se bucură clienții din București, Brno, Praga sau Budapesta”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head al CTP Romania. 

Dezvoltatorul mai deține o proprietate în județul Sibiu, CTPark Sibiu I, care a fost finalizat la începutul lui 2018 și are o suprafață totală de 13.400 mp, închiriată de către o companie producătoare de componente auto.

Ambele parcuri sunt amplasate strategic în zona industrială de vest a Sibiului, în apropierea aeroportului și în imediata vecinătate a autostrăzii A1, acolo unde se găsesc numeroși jucători importanți din industria auto, FMCG, IT, industrie ușoară, tehnologie, cercetare și dezvoltare.

 

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 5 milioane de metri pătrați de spații de clasă A, în peste 90 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu 1 milion mp suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Related posts

Trei ofertanți pentru noile autobuze ale Sibiului: japonezii, germanii și turco-românii

Stefana Muresan

Fundația Polisano donează Spitalului Judeţean Sibiu suma de 100.000 lei

Ion Surdu

TeraPlast, majorare de participație cu încă 7% în Depaco

Stefana Muresan

Primăria Sibiu vrea să reabiliteze cel mai mare cartier: a scos la licitație cel mai mare contract de reparații capitale din ultimii 30 de ani

Papuc Irina

Amplu proiect imobiliar, demarat în Cluj Napoca de Kremlin Development

Stefana Muresan

Dedeman cumpara AFI Park cu 164 mil. euro

Stefana Muresan

Bosch a investit peste 76 de milioane de euro în România în 2019. Perspective pentru 2020

Papuc Irina

„Școala altfel” la Aeroportul Internațional Sibiu

Stefana Muresan

CEE Property Forum – 5th time in Vienna & a panel dedicated to Romania

Ionut Oprea

BILKA, crestere 41% pentru 2016

Ionut Oprea

Se reiau zborurile de pe Aeroportul din Sibiu: primele destinații – Stuttgart, Viena și München

Ion Surdu

Avocatul și rolul său în real estate

Ligia Voro

Mureș: Green Residence face pași spre finish-line și dă consistență brandului Ideal Home (Fomco Imobiliare)

redactia

Biserica fortificată din Daia va fi reparată cu banii Ambasadei SUA

redactia

Ansamblu rezidențial în stil toscan, la Arad

Stefana Muresan

Clujenii de la Electroglobal, afaceri de 10 milioane euro în S1

Stefana Muresan

POZITIV TB: Dan Paștiu, fondatorul francizei Dabo Doner – „Unii ar spune că mai bine stai degeaba, decât să lucrezi degeaba. Noi vrem să fim alături de client, chiar dacă nu facem profit”

Ion Surdu

Premiile Astra Film Festival 2018. I Am Another You, mare câștigător

redactia

Cushman & Wakefield & Skanska Property Poland celebrating the largest office lease in 2017

Ionut Oprea

BNP PRE România avansează cu închirierea imobilului Hexagon Offices

Papuc Irina

Scrisoare deschisă adresată Guvernului României de către CBRE și proprietarii de centre comerciale de mari dimensiuni

Papuc Irina

Ordinul Arhitecților din România a participat la lucrările Conferinței AsoP 2019

Stefana Muresan

Primul portal care poate fi gestionat împreună cu dezvoltatori imobiliari

Ligia Voro

Clinica Medicover in Liberty Technology Park

Leave a Comment