Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Romina Sabou și Haute Coiffure Française România invită la prima gală de Haute Coiffure Française din România!

Alătură-te nouă pentru un spectacol inedit de coafură susținut de campioana mondială HCF 2016, Romina Sabou, și  Maestrul Francez Laurent Tourette! Show-ul de hairstyling va fi insoțit de vestimentație by Catalin Botezatu.

Relaxează-te la cocktails & socializing sau delectează-te cu specialități culinare atent alese, la bufetul nostru suedez. Vei avea ocazia să întâlnești oameni pasionați, dedicați și ambițiosi, pentru că ne-am ales invitații pe sprânceană!

Află care sunt cele mai noi tendințe, la prezentările de modă ale designerilor autohtoni, pentru că ne place frumosul, în toate formele lui, și încurajăm tinerele talente.

Pe 13 mai, de la ora 18 Show Inedit  à la française! Fii alături de noi!

18:00 FRENCH ATTITUDES SHOW

19:00 HCF BUSINESS COCKTAIL

 

Ocazie unică! 

Gala HCF Paris este cel mai important eveniment al hairstyling-ului mondial. Din păcate, acest eveniment este unul cu circuit închis. Acum ai însă ocazia să participi la primul eveniment marca HCF din România! Gala HCF Cluj Arena va fi o seară dedicată publicului și partenerilor noștri de afaceri.   Ai ocazia să afli din secretele coafurii sofisticate, și să participi la un show inedit, care cu siguranță îți va rămâne în amintire!

 Romina Sabou, organizator: “Dorinta mea este să împărtășesc cu voi din minunățiile care se petrec în show-urile exclusiviste din Paris! Evenimentul va avea loc de două ori pe an, iar pentru următoarea ediție voi pregăti o competiție de hairstyling, prin care vreau să scot la lumină talentele din România!”.

                                                                                                                         

Povestea HCF începe în 1945, atunci când cei mai buni coafori parizieni ai momentului au decis să pună bazele unui club exclusivist. Deținând saloane de prestigiu în Paris, pe Champs-Élysées, și având o reputație de prestigiu, talentații coafori au reușit să atragă clienți din toată lumea. De-a lungul timpului, datorită profesionalismului membrilor, HCF se răspândește și în afara Parisului, integrând cele mai bune saloane din întreaga lume. Clubul a devenit în scurt timp atât de apreciat, încât astăzi, să fii membru HCF este sinonim cu recunoașterea valorii profesionale în domeniul hairstyling-ului.

Parisul, capitală a modei și artelor, își exercită influența în întreaga lume. Rezistând trecerii timpului, faima sa naște legende. Hairstyling-ul joacă și el un rol deosebit de important pe această scenă, iar HCF a reușit să se impună drept o emblemă a eleganței sofisticate à la française.

Astăzi, HCF este răspândit în 42 de țări, sub emblema sa găzduind peste 1 300 de saloane. În România, HCF este prezent prin Nouvelle Blanche Internațional din Cluj-Napoca, deținut de câștigătoarea HCF PARIS 2016, Romina Sabou și Salon Laurent Tourette București.

 

ARTISTI HCF

ROMINA SABOU – Este câștigătoare mondială a competiției HCF, are o experiență de 15 ani în domeniu, fiind unul dintre cei mai creativi hairstyliști la ora actuală. Aduce hairstyling-ul la nivel de artă, iar cu viziune și originalitate lucrează întotdeauna din pasiune, fiind un artist în slujba frumuseții. Desemnată drept cea mai bună stilistă din lume în 2016, e recunoscută la nivel internațional pentru creativitatea sa în materie de culoare și de tunsoare. Este creatoarea brandului Nouvelle Blanche, singurul salon din România membru al HCF, un omagiu adus Parisului și Versailles-ului, două dintre cele mai îndrăgite locuri și surse de inspirație ale stilistei. Ea se alătură noului val de specialiști care readuc natura în tendințe.

LAURENT TOURETTE – Hairstylistul francez are un palmares impresionant, începând de la premiul de campion al Franței la coafură, campion european și campion mondial, titluri ce i-au conferit dreptul de a fi component al echipei HCF, moment în care a fost numit Coiffeur Ambassadeur pentru L’Oreal Professionel. În 2004 a ajuns în vizorul presei din România datorită talentului, dar și a numărului mare de vedete autohtone care pășesc în salonul său. El a decis să își mute salonul în centrul Bucureștiului, într-un spațiu foarte intim. Acesta păstrează atmosfea șic specifică saloanelor franțuzești, unde fiecare client se simte unic și special. Cunoscutul hairstylist a participat pentru al unsprezecelea an consecutiv la Paris în cadrul show-ului HCF și se număra printre cei nouă hairstyliști cu ajutorul cărora s-a realizat impresionantul spectacol din capitala Franței.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AgriPlanta-RomAgroTec 2019

Articolul următor

Comisia Europeană, încrezătoare în rezultatele summitului UE de la Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share