Eveniment

Romina Sabou și Haute Coiffure Française România invită la prima gală de Haute Coiffure Française din România!

Alătură-te nouă pentru un spectacol inedit de coafură susținut de campioana mondială HCF 2016, Romina Sabou, și  Maestrul Francez Laurent Tourette! Show-ul de hairstyling va fi insoțit de vestimentație by Catalin Botezatu.

Relaxează-te la cocktails & socializing sau delectează-te cu specialități culinare atent alese, la bufetul nostru suedez. Vei avea ocazia să întâlnești oameni pasionați, dedicați și ambițiosi, pentru că ne-am ales invitații pe sprânceană!

Află care sunt cele mai noi tendințe, la prezentările de modă ale designerilor autohtoni, pentru că ne place frumosul, în toate formele lui, și încurajăm tinerele talente.

Pe 13 mai, de la ora 18 Show Inedit  à la française! Fii alături de noi!

18:00 FRENCH ATTITUDES SHOW

19:00 HCF BUSINESS COCKTAIL

 

Ocazie unică! 

Gala HCF Paris este cel mai important eveniment al hairstyling-ului mondial. Din păcate, acest eveniment este unul cu circuit închis. Acum ai însă ocazia să participi la primul eveniment marca HCF din România! Gala HCF Cluj Arena va fi o seară dedicată publicului și partenerilor noștri de afaceri.   Ai ocazia să afli din secretele coafurii sofisticate, și să participi la un show inedit, care cu siguranță îți va rămâne în amintire!

 Romina Sabou, organizator: “Dorinta mea este să împărtășesc cu voi din minunățiile care se petrec în show-urile exclusiviste din Paris! Evenimentul va avea loc de două ori pe an, iar pentru următoarea ediție voi pregăti o competiție de hairstyling, prin care vreau să scot la lumină talentele din România!”.

                                                                                                                         

Povestea HCF începe în 1945, atunci când cei mai buni coafori parizieni ai momentului au decis să pună bazele unui club exclusivist. Deținând saloane de prestigiu în Paris, pe Champs-Élysées, și având o reputație de prestigiu, talentații coafori au reușit să atragă clienți din toată lumea. De-a lungul timpului, datorită profesionalismului membrilor, HCF se răspândește și în afara Parisului, integrând cele mai bune saloane din întreaga lume. Clubul a devenit în scurt timp atât de apreciat, încât astăzi, să fii membru HCF este sinonim cu recunoașterea valorii profesionale în domeniul hairstyling-ului.

Parisul, capitală a modei și artelor, își exercită influența în întreaga lume. Rezistând trecerii timpului, faima sa naște legende. Hairstyling-ul joacă și el un rol deosebit de important pe această scenă, iar HCF a reușit să se impună drept o emblemă a eleganței sofisticate à la française.

Astăzi, HCF este răspândit în 42 de țări, sub emblema sa găzduind peste 1 300 de saloane. În România, HCF este prezent prin Nouvelle Blanche Internațional din Cluj-Napoca, deținut de câștigătoarea HCF PARIS 2016, Romina Sabou și Salon Laurent Tourette București.

 

ARTISTI HCF

ROMINA SABOU – Este câștigătoare mondială a competiției HCF, are o experiență de 15 ani în domeniu, fiind unul dintre cei mai creativi hairstyliști la ora actuală. Aduce hairstyling-ul la nivel de artă, iar cu viziune și originalitate lucrează întotdeauna din pasiune, fiind un artist în slujba frumuseții. Desemnată drept cea mai bună stilistă din lume în 2016, e recunoscută la nivel internațional pentru creativitatea sa în materie de culoare și de tunsoare. Este creatoarea brandului Nouvelle Blanche, singurul salon din România membru al HCF, un omagiu adus Parisului și Versailles-ului, două dintre cele mai îndrăgite locuri și surse de inspirație ale stilistei. Ea se alătură noului val de specialiști care readuc natura în tendințe.

LAURENT TOURETTE – Hairstylistul francez are un palmares impresionant, începând de la premiul de campion al Franței la coafură, campion european și campion mondial, titluri ce i-au conferit dreptul de a fi component al echipei HCF, moment în care a fost numit Coiffeur Ambassadeur pentru L’Oreal Professionel. În 2004 a ajuns în vizorul presei din România datorită talentului, dar și a numărului mare de vedete autohtone care pășesc în salonul său. El a decis să își mute salonul în centrul Bucureștiului, într-un spațiu foarte intim. Acesta păstrează atmosfea șic specifică saloanelor franțuzești, unde fiecare client se simte unic și special. Cunoscutul hairstylist a participat pentru al unsprezecelea an consecutiv la Paris în cadrul show-ului HCF și se număra printre cei nouă hairstyliști cu ajutorul cărora s-a realizat impresionantul spectacol din capitala Franței.

Related posts

Cupa Transilvania Post, concurs de schi pentru copii

Transilvania Business

Quai Antoine Ier: superyacht lifestyle exhibition at the 2017 MYS

Ionut Oprea

Agenda Startarium PitchDay 2018 – Pentru toți cei care sunt, aspiră să devină sau lucrează cu antreprenori

redactia

Conferinta Smart Regional Development – investitii inteligente pentru dezvoltarea comunitatii regionale

Stefana Muresan

Best of FMCG

Transilvania Business

Conferința Aircaft Safety and Avionics – 27 februarie 2019, Aeroportul Băneasa

Stefana Muresan

Translogistica 2017 la Romexpo

Ionut Oprea

Acceleratorul BCR-InnovX se extinde cu program de incubare la Iași pentru antreprenorii pasionați de IT și tehnologie din regiunea Moldova

Papuc Irina

KARPATIA HORSE SHOW 2017: ZECE MII DE VIZITATORI, ZECI DE CONCURENȚI, UN SHOW DE NIVEL INTERNAȚIONAL

Raluca Ursu

Industria MarCom-ului își dă întâlnire la Best Marketing Cluj

Ligia Voro

Astăzi începe The Woman – singura conferinţă de leadership feminin din România şi Europa de Est

Stefana Muresan

UE, ajutoare de stat în valoare de 377 milioane de euro pentru Airbus

Stefana Muresan

HR Summit Cluj-Napoca 2017: concluzii și idei de pus în practică

Stefana Muresan

Cele mai importante teme pentru mediu vor fi dezbatute în cadrul conferinței PRIA Environment în 25 aprilie 2018

Stefana Muresan

BUSINESS to more BUSINESS, Iasi 23 martie 2016

Ilan Laufer organizează cea mai mare delegație de firme românești în SUA

redactia

Festivalul George Enescu ajunge la Sibiu

Stefana Muresan

Antreprenorii din Moldova au înregistrat cea mai mare creștere a numărului de salariați față de anul precedent din Romania

redactia

Banat IT Autumn Barbeque 2017 – networking și distracție

Stefana Muresan

Asociaţia "Hai cu noi în Horă" deschide programul de dezvoltare personală “Joyful Teaching”

Ionut Oprea

Cât costă biletele la concertul Metallica din august 2019

A. I.

Cum construim abilități pentru viitor la Conferința Arhitecții Educației

redactia

E.ON – investiţii record, de peste 450 milioane de lei, bugetate pentru acest an

Stefana Muresan

Începe primul târg imobiliar al anului, fonduri Prima Casă disponibile : INVESTIȚII DE PESTE 100 MILIOANE EUR ÎN NOI PROIECTE CU PESTE 6.000 DE UNITĂȚI REZIDENȚIALE, PREZENTE ÎN PREMIERĂ LA SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI

Stefana Muresan

Leave a Comment