Eveniment

FORO 2019: Guest Experience Design sau Arhitectura Ospitalității

Guest Experience Design este una din sesiunile principale ale celei de-a doua ediții FORO – International Forum for Reputation in Hospitality, care va avea loc pe 7 iunie la Radisson Blu Hotel din București, reunind arhitecți și designeri de interior, investitori și manageri de hoteluri și de restaurante, manageri de proiecte, consultanți, companii cu soluții pentru arhitectura ospitalității.

 

Din programul sesiunii Guest Experience Design:

 

Livit este una dintre cele mai mari companii de design din lume, fiind prezentă în peste 40 de țări de pe 5 continente. Activitatea acesteia se concentrează pe îmbunătățirea performanței brandurilor din domeniul ospitalității, implementând în proiectele sale, elemente și noțiuni specifice conceptului Guest Experience Design, pe care Benjamin Calleja, fondatorul Livit, îl va prezenta în programul forumului. Benjamin Calleja consideră că Guest Experience Design merge dincolo de design și de spațiu, reușind să creeze o legătură emoțională între oaspete și brand, printr-o abordare multidisciplinară, care duce la o experiență ce antrenează toate cele 5 simțuri: vizual, auditiv, olfactiv, gustativ și tactil.

 

Adrian Soare, Co-Fondator CUMULUS, va prezinta la FORO noul hotel Autograph 5* by Marriott, care se va deschide în 2020 în București. CUMULUS este o echipă de peste 40 de arhitecți cu un vast portofoliu de proiecte în mai multe domenii, în special cel al ospitalității. Cumulus proiectează în prezent 4 hoteluri în capitală, dezvoltate de Apex Alliance: Courtyard by Marriott 4*, Moxy 3* by Marriott, Autograph 5* by Marriott și Hilton Garden Inn 4* (Otopeni).

 

Richard Andrews a proiectat hotelul Shimao Wonderland Intercontinental din Shanghai, China, probabil unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din lume, recent inaugurat. Richard este unul dintre fondatorii biroului internațional de arhitectură JADE din UK, specializat în proiecte de mari dimensiuni, în special în domeniul ospitalității. Hotelul Shimao Wonderland Intercontinental din Shanghai a fost construit pe locul unei cariere abandonate, o parte dintre camere fiind subacvatice (în imagine, copyright: JADE UK).

 

Restaurantul Werk din Hunedoara, proiectat de Cătălin Trandafir, a fost nominalizat la Mies van der Rohe 2019 și a primit premiul BETA Competition 2018, la categoria Built space. Cătălin Trandafir este Managing Partner în cadrul biroului de arhitectură și design Filofi și Trandafir Arhitectură din Cluj-Napoca.

 

Koen Heeren este unul dintre trendsetterii industriei wellness și conduce compania Alpha Industries AWT BVBA. Va prezenta la FORO noile soluții ale companiei pentru industria hotelieră.

 

Agenda preliminară și lista speakerilor pe www.foro.com.ro

Detalii despre modalitățile de participare și înscrieri la adresa de email foro@borocommunication.ro.

 

FORO este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION – Premiul de Excelență Romanian PR Award 2018, Categoria Evenimente.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Aniversare cu surprize la Summer Wine Party & Networking

Ionel Albu

INTERNATIONAL BUSINESS FORUM – eveniment-premieră în România, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat

Stefana Muresan

Thagora anunță în luna septembrie evenimentul anului pentru industria mobilei și interioarelor auto

Nicolae Pop

Start pentru desemnarea celor mai importante proiecte ale industriei IT din acest an

Ligia Voro

Conferinta Trenchless Romania

Un nou eveniment destinat comunității de afaceri locale, la CCIA Timiș

Stefana Muresan

Recrutari pentru fabrica Bosch din Jucu

Ionut Oprea

Speakeri cu experiență internațională și locală se reunesc la OPERATIONAL HR

Stefana Muresan

iCEE.fest: UPGRADE 100 – start în mai puțin de 24 de ore

Ligia Voro

Astăzi începe The Woman – singura conferinţă de leadership feminin din România şi Europa de Est

Stefana Muresan

“Be an Innovator” 2018 – Lansăm o nouă ediție a concursului BearingPoint de idei inovatoare pentru studenți

Stefana Muresan

CEO Conference – Shaping the Future: Evenimentul anual de referinta al mediului de afaceri din Romania se desfasoara marti, 22 mai 2018, in Bucuresti

Stefana Muresan

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională 

Ligia Voro

New Media Castle și experiențe unice la Electric Castle 2019

Ligia Voro

The Power of Influence at Palace of the Parliament

Ionut Oprea

Ultimele inscrieri la Architecture Conference&Expo 2016

Transilvania Business

Monica Bârlădeanu vine la The Woman After 5pm! Oradea

Stefana Muresan

Michelin, la 40 de ani de existenţă a fabricii de la Zalău: investiţii de 33 milioane de euro și 100 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Ultimele 700 bilete la We Love Retro s-au pus în vânzare

redactia

Salonul Auto la BBP

Ingrid Vlasov, speaker la The Woman Cluj-Napoca

Transilvania Business

AHK continuă la Timișoara proiectul „Managementul Deșeurilor și Reciclarea în România“

redactia

ORDA vine laTimișoara pentru a discuta cu dezvoltatorii de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property în 7 martie la hotel Continental

Stefana Muresan

Guvernul aproba un imprumut pentru reparatii capitale la Aeroportul Transilvania Târgu Mureș!

Stefana Muresan

Leave a Comment